Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Roma ja Leverkusen kohtaavat Eurooppa-liigan välierissä! – Toipuuko italialaisten kokeneet sotaratsut ajoissa?

Romelu Lukaku, AS Roma.
AOP

Eurooppa-liigassa pelataan äärimmäisen jännittävä välierä torstaina, kun AS Roma ja Bayer Leverkusen iskevät yhteen. Roman kannalta huolta herättää muun muassa Romelu Lukakun terveydentila.

Romelu Lukaku kävi vapaapäivänään ylimääräisissä harjoituksessa voidakseen olla tarpeeksi hyvässä kunnossa aloittaakseen Roman pelin Bayer Leverkusenia vastaan.

Eurooppa-liigan välierien ensimmäinen osaottelu pelataan Stadio Olimpicolla Roomassa torstaina, ja ratkaiseva osaottelu nähdään ensi viikolla Saksassa.

Lukaku kärsi reisivamman saman kilpailun puolivälierien toisessa osaottelussa AC Milania vastaan, eikä ole pelannut sen jälkeen.

Valmentaja Daniele De Rossi sanoi olevansa optimistinen Lukakun nopean toipumisen suhteen tällä viikolla.

Pelihaluja uhkuva belgialainen tekee kaikkensa varmistaakseen, että hänet nähdään torstaina Giallorossin sotisovassa, jonka myötä hän halusi harjoitella muun joukkueen viettäessä vapaapäivää.

Football Italian saamien tietojen mukaan Lukakun tilanne näyttää suhteellisen lupaavalta, joten hän saattaa palata tositoimiin, kun Roma tavoittelee toista peräkkäistä finaalipaikkaa Eurooppa-liigassa.

Myös Chris Smalling taistelee aikaa vastaan toipuakseen torstaihin mennessä. Englantilaistoppari kärsii lihasvammasta, jonka vakavuudesta ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga