Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

ManU:n leirissä ristiriitaiset tunteet – Andre Onana kirosi joukkueensa tekemiä virheitä

Andre Onana
AOP

Andre Onana purki sanoiksi mietteensä joukkueensa esityksestä, kun Manchester United selvitti tiensä vaivoin FA Cupin finaaliin.

Kohtalo näytti suosivan Unitedia, kun joukkue johti 3-0 lukemin Coventryä vastaan ennen tunnin peliä. Mutta mestaruussarjan joukkue näytti luonnetta ja onnistui nousemaan väkisin rinnalle pakottaen ottelun jatkoajalle.

Coventry onnistui vielä toimittamaan pallon neljännen kerran Unitedin rysään, mutta osuma hylättiin VAR:n toimesta paitsiona. ManU voitti pelin lopulta rangaistuspotkujen jälkeen.

Kuten arvata saattaa, voitto ei aiheuttanut United-leirissä ylimääräisiä riemunkiljahduksia. Joukkueen maalivahti Andre Onana kertoi oman näkemyksensä ottelusta, mutta painotti vain lopputuloksella olevan lopulta merkitystä.

– Tämä on ristiriitainen tunne. Selvisimme läpi, siksi olimme täällä. Tämä oli kova peli lopussa. Olimme pitkään hallitsevia. Niin monien yksilövirheiden jälkeen päästimme kolme maalia. Tärkeintä on kuitenkin voittaa. Meidän täytyy katsoa eteenpäin tuleviin peleihin, Onana tuumi 90minin mukaan.

– Jotenkin menetimme otteen pelistä. Olemme Manchester United ja meidän täytyy voittaa. Tunnemme olomme hyväksi ja olemme iloisia ollaksemme finaalissa. Palaamme takaisin voittamaan.

– Tärkeintä on voitto. Olemme finaalissa, se on tärkeintä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup