Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

ManU:lle takaisku ennen FA Cupin finaalia! – Jälleen yksi puolustaja sairastuvan puolelle

Harry Maguire, Manchester United.
AOP

Erik ten Hag vahvistaa, että Harry Maguire joutuu jäämään sivuun Manchester Unitedin ja Manchester Cityn välisestä FA Cupin loppuottelusta.

Harry Maguire jätti nivusvamman takia väliin hiljattain päättyneen valioliigakauden viisi viimeistä ottelua.

31-vuotias Manchester Unitedin toppari on tällä kaudella raivannut tiensä takaisin vaihtopenkiltä aloituskokoonpanoon.

Joukkueen manageri Erik ten Hag on varmasti hermoillut entisen kapteeninsa pelikunnon puolesta, kun otetaan huomioon joukkueen loukkaantumisten määrä puolustuksen osalta.

Casemiro on viime viikkoina toiminut varamiehenä keskuspuolustuksessa, ja brasilialainen saattaa joutua jatkamaan samassa roolissa viikonloppuna.

Maguiren kuntoutuminen ei ole edennyt lähteiden mukaan ManU:n toivomalla tavalla ja ten Hag vahvisti, että hän joutuu jättämään viikonloppuna Manchester Cityä vastaan pelattavan FA Cupin finaalin väliin.

Victor Lindelöfin, Mason Mountin ja Anthony Martialin uskotaan kuitenkin olevan käytettävissä lauantaina, joka helpottaa ainakin osittain ten Hagin miehistön tehtävää.

Tästä huolimatta tulevassa ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki. Cityn pelaaminen on ollut tällä kaudella maileja edellä, joten mikään muu kuin Pep Guardiolan miehistön selkeä voitto olisi jättimäinen yllätys.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup