Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-manageri paljastaa, miksi kelkka kääntyi viime hetkillä: “Tunsin täydellistä luottamusta…”

Xavi Hernandez
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Xavi Hernandez pyörsi päätöksensä ja jatkaa sittenkin FC Barcelonan päävalmentajana myös ensi kaudella. Katalaanimanageri avautuu nyt syistä, jotka saivat hänet muuttamaan mielensä.

FC Barcelona sai hiljattain hyviä uutisia, kun seuran legendoihin lukeutuva Xavi Hernandez päätti sittenkin jatkaa joukkueen päävalmentajana.

Xavi ehti alkuvuodesta ilmoittaa jättävänsä kyseisen tehtävän kuluvan kauden jälkeen kerrottuaan, että työstä aiheutuu sietämättömiä paineita. Mies paljastaa nyt, miksi päätti sittenkin jatkaa pestissään myös lähitulevaisuudessa.

– Muutin mieleni, koska tunsin täydellistä luottamusta presidentin, hallituksen ja pelaajien taholta. Tämä projekti ei ole vielä valmis, Xavi kertoi Fabrizio Romanon Daily Briefing -julkaisun mukaan.

– Minä, henkilökuntani, ja me kaikki yhdessä tunnemme, että meillä on voimia tehdä tärkeitä asioita yhdessä ja työntää eteenpäin tätä hanketta.

– Huhut siitä, että jäisin, koska halusin saada rahaa viimeisestä sopimusvuodestani, ovat valheellisia. Ne on keksitty vahingoittamaan minua. Presidentti tietää, että jos olisin jättänyt seuran, en olisi pyytänyt Barcelonalta euroakaan sopimukseni viimeisestä vuodesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga