Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Syvällä rämpinyt eurooppalaisseura lähellä kovaa temppua! – Entinen valioliigahyökkääjä mättää hurjia tehoja!

Pierre-Emerick Aubameyang, Marseille.
AOP

Pierre-Emerick Aubameyang on yltynyt huikeaan vireeseen Marseillessa, joka on selvittänyt tiensä vastoin kaikkia odotuksia aina Eurooppa-liigan välieriin asti. Gabonilaishyökkääjän maalit ovat olleet matkan varrella tärkeässä asemassa.

Pierre-Emerick Aubameyangin siirto Marseilleen herätti paljon skeptisyyttä. 34-vuotiaan pelaajan uskottiin jo nähneen parhaat päivänsä epäonnistuneen Chelsea-pestinsä jälkeen.

Gabonilainen kamppaili asettuakseen Stamford Bridgelle myrskyisänä aikana, ja teki vain yhden maalin vain viidessä ottelussa Valioliigassa.

Paluu Ranskaan kymmenen vuoden jälkeen on kuitenkin tehnyt tehtävänsä ja mies Aubameyang on onnistunut auttamaan kauden aikana syvällä rämpinyttä Marseillea.

Aubameyang on löytänyt uudelleen Borussia Dortmundissa ja Arsenalissa nähdyn maalijyvän ja tehnyt 27 häkkiä 46 ottelussa kaikki kilpailut huomioituna.

Hänen maalinsa eivät ole riittäneet nostamaan Marseillea Ligue 1:n sarjataulukon kärkikahinoihin, sillä tällä hetkellä joukkue on seitsemäntenä, kun jäljellä on seitsemän ottelua. Näin ollen ensi kauden europelit ovat vaarassa.

Marseillella on kauden kolmas valmentaja, sillä espanjalainen Marcelino Garcia Toral lopetti syyskuussa vain seitsemän ottelun jälkeen.

Hänen lähtöpäätöksensä tuli seurajohdon ja tyytymättömien kannattajaryhmien välisen kiivaan tapaamisen jälkeen.

Marcelino korvattiin entisellä italialaistähdellä Gennaro Gattusolla, mutta hänkään ei pärjännyt paljon paremmin, vaan kesti vain viisi kuukautta ennen kuin hänet erotettiin helmikuussa.

Tätä nykyä Marseillen managerina toimii Jean Louis-Gasset, joka on onnistunut viemään joukkueen Eurooppa-liigan välieriin. Näin ollen joukkueen kausi saattaa vielä saada positiivisen päätöksen.

Lähde: Yahoo Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga