Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

De Rossi vastaan Xabi Alonso! – Kumpi huippumanagereista vie Stadio Olimpicon herruuden?

Xabi Alonso, päävalmentaja, Bayer Leverkusen.
AOP

AS Roma isännöi Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa Bayer Leverkusenia. Kahden vahvavireisen joukkueen kohtaamisesta on todennäköisesti luvassa tasainen vääntö. Peli potkaistaan käyntiin klo 22:00.

AS Roma selvitti tiensä Eurooppa-liigan välieriin kaatamalla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Feynoordin tiukan taistelun jälkeen.

Toisella kierroksella vastaan asettunut Brighton oli roomalaisille pelkkä suupala, ja Daniele De Rossin miehistö marssi puolivälieriin AC Milania vastaan.

Roma eteni tästäkin parista ansaitusti jatkoon ja pääsee nyt tavoittelemaan kilpailun toista peräkkäistä finaalipaikkaa.

Viime vuonna joukkue joutui tyytymään hopeaan, joten tavoitteet ovat selvillä tänä vuonna. Välierissä vastaan asettuva Bayer Leverkusen pelaa sensaatiomaista kautta ja on edelleen ilman tappioita Xabi Alonson saatua joukkueen hurjaan iskuun.

Roma asettaa kotonaan kovan haasteen saksalaisille, mutta Leverkusen ei vain tällä hetkellä yksinkertaisesti suostu häviämään otteluita.

Joukkueet kohtasivat kilpailun samassa vaiheessa myös viime vuonna, josta Leverkusenille jäi runsaasti hampaankoloon.

Roma vie kotipelin tuolloin nimiinsä 1-0 ja tälläkään kertaa luvassa on tuskin yltiöpäistä maalijuhlaa.

Saksan mestarit lähtevät ottelupariin hyvistä asetelmista, mutta joukkueen kokemattomuus kovista europeleistä on pienoinen kysymysmerkki. Luvassa on joka tapauksessa mielenkiintoinen kohtaaminen, kun joukkueiden lisäksi lupaavaa manageria mittelevät paremmuudestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga