Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Leverkusenin toinen jalka Eurooppa-liigan finaalissa! – Pystyykö Roma ihmeeseen?

Bayer Leverkusen
Pixabay

Eurooppa-liigan finaalijoukkueet ovat tämän päivän jälkeen selvillä. Bayer Leverkusen isännöi toisessa otteluparissa AS Romaa voitettuaan ensimmäisen ottelun Stadio Olimpicolla.

Torstaina pelataan pääsystä Eurooppa-liigan finaaliin ja luvassa on kaksi mielenkiintoista kamppailua. Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen on vahvoilla hankittuaan tukevan etulyöntiaseman AS Romaa vastaan ensimmäisessä osaottelussa.

Leverkusen haki selkeän 2-0 voiton ikuisesta kaupungista eheän esityksen päätteeksi, joten Daniele De Rossin miehistö joutuu suorittamaan pienimuotoisen ihmeen yltääkseen finaaliin.

Xabi Alonson valmentama voittamaton kotijoukkue on juuri tällä hetkellä niin uskomattomassa tikissä, että sille ei tunnu löytyvän pysäyttäjää.

Bundesliigan mestaruuden hyvissä ajoin varmistanut Leverkusen on ollut tällä kaudella yksi Euroopan parhaista joukkueista ja onkin toisaalta sääli, ettei joukkue päässyt kokeilemaan siipiään Mestarien liigassa.

Alonso lupautui jatkamaan tehtävässä myös lähitulevaisuudessa, joten ensi kaudella nähdään, mihin joukkueen paukut riittävät maanosan ykköskilpailussa.

Nykyhetkessä triplamestaruus on luonnollisesti kuitenkin saksalaisten ainoa tavoite. Tätä voidaan myös pitää täysin realistisena vaihtoehtona, sillä joukkueen toinen jalka on jo finaalissa. Leverkusen selvitti tiensä myös Saksan cupin loppuotteluun, jossa vastaan asettuu Kaiserslauten.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga