Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Atalanta on Eurooppa-liigan mestari! – Leverkusenin uskomaton putki päätökseen: “Se, mitä saavutimme, on poikkeuksellista”

Xabi Alonso
AOP

Bayer Leverkusenin manageri Xabi Alonso kehui joukkueensa huimaa tappiotonta sarjaa, mutta myönsi, että sen päättyminen Eurooppa-liigan finaalissa sattuu.

Atalanta on Eurooppa-liigan mestari. Italialaisjoukkue eteni vastoin kaikkia odotuksia kilpailun finaaliin, jossa vastaan asettunut Bayer Leverkusen jäi täysin vastaantulijaksi.

Saksalaisjoukkue on ollut yksi tämän kauden sensaatioista, sillä se ehti pelata 51 ottelua ilman tappiota ja voittaa Bundesliigan.

Lukas Hradeckyn ja kumppaneiden toiveet Eurooppa-liigan voitosta kariutuivat kuitenkin karulla tavalla, sillä Atalanta otti tyylipuhtaan 3-0 voiton Ademola Lookmanin hattutempun myötä.

Hradecky seurasi tuttuun tapaan ottelua penkiltä, sillä cup-otteluissa joukkueen torjuntavastuu lankesi tällä kaudella Matej Kovarin harteille.

– Atalanta oli meitä parempi, ja he ansaitsevat pokaalin, Leverkusenin manageri Xabi Alonso myönsi BBC:n mukaan.

– Tämä ei ollut meidän päivämme. Meillä oli huono ilta. Sattuu, että se tapahtui näin tärkeässä ottelussa.

Entinen Liverpoolin ja Real Madridin keskikenttätähti osasi kuitenkin katsoa myös tuloksen taakse.

– Ei ole normaalia kärsiä ensimmäistä tappiota 52. pelissä. Se, mitä saavutimme, on poikkeuksellista, ja meidän pitäisi olla ylpeitä. Mutta tämä sattuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga