Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Siirtosoppa sakenee entisestään Barcan brassipelaajan ympärillä: “Valmentajan vastuulla peluuttaa häntä”

Vitor Roque, FC Barcelona.
AOP

Vitor Roquen tulevaisuus ratkaistaan kauden lopussa, Barcelonan valmentaja Xavi Hernandez paljastaa. Nuorukaisen jatkosta on riittänyt viime viikkoina puhetta.

Vitor Roque, 19, siirtyi FC Barcelonaan 31 miljoonalla eurolla Athletico Paranaensen joukkueesta talven siirtoikkunassa. Toistaiseksi brassihyökkääjä on tehnyt kaksi maalia 13 ottelussa, tullen lähes poikkeuksetta vaihdosta kentälle.

Joukkueen manageri Xavi Hernandez on valmis ottamaan täyden vastuun siitä, ettei Roquelle ole annettu enempää peliaikaa. Katalaanikoutsi kuitenkin painotti, että kyseessä on nuori pelaaja, jonka tarvitsee kehittyä.

Roque on ollut viime päivinä huhujen kohteena, joiden mukaan hänet lähetetään lainalle ensi kaudeksi peliaikaa hakemaan. Xavi kertoi, että mahdollinen päätös tehdään seuran sisällä kauden päätyttyä.

Roquen agentti Andre Cury kritisoi hiljattain Xavia siitä, että hän käyttää Roqueta niin säästeliäästi.

– Minun ei tarvitse sanoa mitään tai vastata agenteille, Xavi latasi ESPN:n mukaan.

– Tämä on normaalia kilpailua, jota Barcelonassa on. Minä valmentajana katson, että on olemassa muita pelaajia, jotka ovat paremmassa kunnossa osallistumaan, eikä mitään muuta.

– Hän (Roque) on nuori pelaaja ja hänen on parannettava. Hänen on kilpailtava pelaajia vastaan, jotka ovat erittäin tärkeässä roolissa ja pärjänneet hyvin Barcassa. Se on osa kilpailua ja on valmentajan vastuulla peluuttaa häntä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga