Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventus nimitti uuden päävalmentajan – Seuralegenda tarttuu ruoriin väliaikaisella pestillä

Paolo Montero ottaa Juventuksen väliaikaisen valmennusvastuun.
AOP

Juventuksen alle 19-vuotiaiden joukkueen valmentaja Paolo Montero ottaa vastuun edustusjoukkueesta kauden kahdessa viimeisessä ottelussa sen jälkeen, kun Massimiliano Allegri erotettiin tehtävästä viime viikolla.

Paolo Montero on nimitetty Juventuksen väliaikaiseksi päävalmentajaksi. Juventus ilmoitti sunnuntaina, että Montero nousee edustusjoukkueen valmentajaksi kauden kahdeksi viimeiseksi liigaotteluksi.

Montero pitää ensimmäisen harjoitussessionsa sunnuntaina ennen kuin joukkue pelaa Bolognaa vastaan maanantaina. Juventus päättää kautensa kotiottelulla Monzaa vastaan ensi viikonloppuna.

Massimiliano Allegrille näytettiin ovea perjantaina hänen tunteenpurkauksensa jälkeen viime viikon Italian Cupin finaalissa. Valmentajan kerrotaan myös käyttäytyneen aggressiivisesti seurajohtoa ja toimittajia kohtaan ottelun päätyttyä. Juventus totesi, että hänen käytöksensä ei ollut linjassa seuran arvojen kanssa.

Bianconeri on Serie A:ssa neljäntenä ja on jo varmistanut paikan ensi kauden Mestarien liigassa, mutta ennen keskiviikon Italian Cupin finaalia, se oli jäänyt ilman voittoa kuudessa edellisessä ottelussaan.

Montero, joka muistetaan omalta peliuraltaan kovaotteisena puolustajana, pelasi lähes 300 ottelua Juventuksen riveissä vuosina 1996–2005. Mies on valmentanut alle Juven alle 19-vuotiaiden joukkuetta kahden vuoden ajan.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A