Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Mestarienliigan finaalivoiton jälkeen vanhat pelaajat kaipaavat takaisin Chelseaan

Romelu Lukaku
AOP

Chelsean menestyksen myötä entiset tähtipelaajat olisivat lähteiden mukaan kiinnostuneita paluusta Stamford Bridgelle.

Tomas Tuchelin Chelsea voitti Mestarienliigan finaalissa Manchester Cityn 0-1. Nyt sinipaidoista povataankin myös mahdollisia Valioliigan mestaruuden tulevaisuuden haastajia.

Kuitenkin Chelsean miehistö todennäköisesti tarvitsisi vahvistuksia, jos se haluaisi tosissaan haastaa Liverpoolin, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn ensi kaudella. Pitkän kauden aikana tärkeäksi muodostuu pelaajien kierrättäminen ja luotettavat pelaajat.

Tällä hetkellä Chelsealla on vielä hieman vajetta kummallakin osa-alueella. Sinipaitojen nuori kaarti on lupaavaa, mutta saattaa vielä kulua kausi tai kaksi, ennen kun pelaajista kehittyy varmoja ratkaisijoita.

Ongelma ei kuitenkaan välttämättä ole yhtä suuri kuin moni saattaisi olettaa. Sillä kovassa nosteessa olevaan Chelseaan näyttäisi nyt olevan monella entisellä pelaajalla kova hinku takaisin.

Ensin uutisoitiin Edin Hazardin halusta palata takaisin Chelseaan, sillä Real Madridissa miehellä ei todennäköisesti ole enää tulevaisuutta. Ja vaikka Real Madridissa belgialaisen peli ei ole kulkenut, voisi Chelsealla silti olla tarpeeksi mielenkiintoa hankkia kokenut hyökkääjä.

Toinen belgialainen, jonka paluusta Stamford Bridgelle on huhuttu, on Romelu Lukaku.

Lukaku lähti Chelseasta vuonna 2014 Evertoniin ja miehen ura on siitä lähtien ollut kovassa nosteessa.
Edellisellä kaudella Inter Milanissa 28-vuotias hyökkääjä tykitti 33 maalia kun joukkue haki mestaruuden.

Kuitenkin joukkueella on suuria taloudellisia huolia, minkä takia myös valmentaja Antonio Contella oli eripuraa joukkuejohdon kanssa. Mies erosikin tehtävistään mestaruuskauden päätteeksi ja nyt Contesta povataan mahdollista valmentajaa Tottenham Hotspursiin.

Romelu Lukakun myynti voisikin täyttää joukkueen tyhjiä rahakirstuja.

Chelsea taas tarvitsisi luotettavan hyökkääjän, eikä sinipaitojen himoama Erling Braut Haaland ei välttämättä ole mahdollinen hankinta. Harry Kanea ei taas välttämättä suostuta myymään muille lontoolaisseuroille.

Lukaku voisikin olla hyvä kolmas vaihtoehto hyökkäyksen johtajaksi. Kuitenkaan Inter Milanin pyytämään 100 miljoonan punnan lähtöhintaan Chelsea tuskin suostuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset