Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Loppu PSG hyökkääjän siirtohuhuille? – ”Me emme aio ikinä myydä häntä”

Kylian Mbappe

Isot joukkueet haluaisivat teroittaa hyökkäysvaihtoehtojaan kesällä, mutta huippuhyökkääjien klubit eivät ole innostuneita myymään.

Tänä kesänä on jo puhuttu usean ison tähden mahdollisista siirroista. Mutta voi olla mahdollista, että vaikka ostohaluja löytyisikin ei tarjonta vastaa kysyntää.

Muun muassa Harry Kanen Tottenham jatkon ympärillä on käyty paljon keskustelua.

Tämän lisäksi lähes jokainen iso joukkue on yhdistetty norjalaiseen Erling Braut Haalandiin. Dortmund ilmoitti olevansa valmis myymään, mutta 200 miljoonan punnan pyyntihinta voi olla monelle joukkueelle liikaa.

Kolmas huippuhyökkääjä, joka on ollut siirtospekulaation kohteena, on ollut Paris St-Germainin Kylian Mbappe. Real Madrid on ollut kiinnostunut miehestä pitkään ja on kehittänyt monimutkaisiakin siirtoskenaarioita saadakseen ranskalaisen.

Eikä ihme sillä 22-vuotias nuorukainen on iskenyt tällä kaudella yksinään 44 osumaa ja hänellä onkin edessään vielä pitkä ja loistelias ura.

PSG:n pääjohtaja Nasser Al-Khelaifi ei kuitenkaan näe myyvänsä nuorukaista kovin helpolla. Tai tarkemmin sanottuna ollenkaan, haastattelussa hän nimittäin ilmoitti, että:

”PSG ei aio ikinä myydä Kylian Mbappea”

Nähtäväksi kuitenkin jää aikooko Real Madrid uskoa Al-Khelaifia vai tulevatko espanjalaiset koputtelemaan pariisilaisten ovea uudestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset