Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Edes negatiiviset testit eivät riittäneet – Englannin kaksikko jatkaa eristyksissä treenaamista

Mason Mount
AOP

Englanti valmistautuu parhaillaan kohtaamaan Saksan EM-kisojen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Harjoituksista puuttuvat kuitenkin edelleen Mason Mount sekä Ben Chilwell, jotka ovat eristyksissä muusta joukkueesta koronaviruskontaktin takia.

Chilwell ja Mount kuvattiin halaamassa Skotlannin Billy Gilmouria Englannin ja Skotlannin välisen ottelun jälkeen. Gilmourilla todettiin pian tämän jälkeen koronavirustartuna, jonka vuoksi myös Chilwell ja Mount asetettiin 10 päivän karanteeniin.

Parin toivottiin olevan jo valmiita palaamaan joukkueen yhteisiin harjoituksiin, mutta kaksikko joutuu edelleen treenaamaan erillään muusta joukkueesta. Molemmat englantilaispelaajat ovat antaneet tällä viikolla kaksi negatiivista koronatestiä, mutta heidän tulee silti suorittaa karanteeni loppuun.

Englannin joukkue julkaisi Twitter tilillään kuvan Chilwellistä ja Mountista treenaamassa erillään muusta joukkueesta.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiitissä Englannin maajoukkue kertoo kaksikon treenavan vielä eristyksissä. ”Hienoa nähdä teidän treenaavan kovaa, pojat!”

Englannin managerin Gareth Southgaten uskotaan haluavan käyttää molempia pelaajia kokoonpanossaan tiistaina, kun Englanti kohtaa Saksan. Erityisesti Mountin on huhuttu olevan olennainen osa Southgaten pelisuunnitelmaa.

Kaksikko joutui jo olemaan poissa Englannin viimeisestä alkulohkon ottelusta Tsekkiä vastaan, joten toivottavasti heidät saadaan mukaan ensi tiistain otteluun. Englannin jalkapalloliiton sekä kansanterveyslaitoksen tekemän päätöksen mukaan kaksikko on vapaa lopettamaan karanteenin maanantaina. Kun ottelu Saksaa kohtaan koittaa kuitenkin jo tiistaina, ei kaksikolle ja Southgaten muulle miehistölle jää paljoa aikaa yhteisille harjoituksille.

Englannin jalkapalloliitto haluaa ymmärrettävästi olla tarkkana mahdollisten koronavirustartuntojen kanssa, sillä varaa ei tartuntojen leviämiselle ole. Turnauksen semifinaalit sekä finaali on määrä pelata heinäkuussa juurikin Lontoossa ja maan koronatilanteen paheneminen saattaisi tilannetta muuttaa. UEFA onkin jo harkinnut finaalin siirtämistä Wembleyltä muualle, mutta näillä näkymin suunnitelmat näyttäisivät pysyvän alkuperäisinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021