Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Ranskan leirissä tunteet liehahtelevat jo ennen kisojen alkua – ”Kukaan ei syötä minulle”

Giroud oli joukkeen sankari ja marttyyri
AOP

Ranska voitti Bulgarian lukemin 3-0 viimeisessä harjoituspelissään ennen EM-kisoja, mutta tunteet käyvät nyt jo kuumina tähtiä vilisevässä joukkueessa.

Otteluun vaihdosta tullut Olivier Giroud laittoi pallon verkkoon kahteen otteeseen ottelun lopussa. Kuitenkin ottelun aikana Giroud näytti turhautuneen Kylian Mbappen päätöksiin jättää syöttämättä hänelle, hakien sen sijaan omia ratkaisuja.

Kuitenkin vasta ottelun jälkeen tunteet kuumenivat toden teolla.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Giroud nimittäin valitti suoraan lehdistölle, kuinka joukkuekavereilta ei löytynyt syöttöjä hänen suuntaansa. Ennen kaikkea hän nosti useaan otteeseen esille, kuinka Ranskan suurin tähti Kylian Mbappe ei syöttänyt hänelle.

Ranskan maajoukkueelle historian toiseksi eniten maaleja tehnyt Giroud myös ylisti erikseen hänen maalinsa syöttäneet Benjamin Pavardin ja Wissam Ben Redderin. Giroudin edessä on enää Thierry Henry 5 maalin päässä.

Kuitenkin lehdistötilaisuuden jälkeen Kylian Mbappe sai kuulla Giroudin sanomisista ja raivostui. Hän nähtävästi aikoi pitää oman lehdistötilaisuuden vastatakseen konkarin syytöksiin, ja vain valmentaja Didier Deschampsin väliintulo sai estettyä tämän. Tällainen nokittelu olisikin varmasti ollut vaikea selvittää pukuhuoneessa myöhemmin.

Ranska on EM-kisojen ennakkosuosikki, mutta jotkut asiantuntijat olivat jo ennen tätä tilannetta huolestuneet joukkueen egoista. Joukkue toki vilisee tähtiä, jotka voivat ratkaista pelejä, mutta jos jo harjoituspeleissä egot eivät mahdu samalle kentälle voi kisoista tulla yllättävän vaikeat.

Jääkin nähtäväksi onnistuuko Deschamps saamaan miehistönsä kuriin ja pelaamaan joukkueena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021