Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Sveitsi kaatoi Ranskan EM-kisaillan toisessa villissä ottelussa

Sveitsi
AOP

Jos maanantai-illan avauspeli Kroatia-Espanja oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ei Ranska-Sveitsikään huonommaksi laittanut. Seitsemän maalia, jatko-ottelu ja rangaistuspotkukilpailu takasivat jännityksen ja Sveitsi onnistui siinä, missä Kroatia ei: kampeamaan suuren voittajasuosikin ulos puolivälieristä.

Avauspuoliaika alkoi Ranskan hallinnalla. Se loppui kuitenkin kuin seinään 15. minuutilla, kun Sveitsin Haris Seferović puski upeasti Steven Zuberin keskityksen sisään. Sveitsi pääsi tämän jälkeen paremmin peliin mukaan, eikä edes kentällä käynyt viuhahtaja saanut pasmoja sekaisin. Puoliaika koitti tiukoissa merkeissä.

Sveitsi sai 55. minuutilla huikean paikan mennä kahden maalin johtoon, kun VAR-tarkistelun jälkeen pallo vietiin pilkulle ja Ricardo Rodríguez asettui ampumaan. Ranskan maalivahti Hugo Lloris kuitenkin torjui ensimmäisen rangaistuspotkunsa pitkään aikaan maajoukkueessa.

Tästä ei mennyt kuin neljä minuuttia, kun Karim Benzema laittoi Sveitsin puolustuksen hyrskyn myrskyn ja iski kaksi maalia. Sveitsi lamaantui näistä täysin ja Ranska iski vielä kolmannenkin maalin 75. minuutilla, kun Paul Pogba laukoi yhden kisojen komeimmista maaleista.

Sveitsi haki tämän jälkeen vaihdoilla lisävirtaa ja teki sen onnistuneesti. Seferović iski illan toisensa 81. minuutilla ja pallo oli uudestaan maalissa vain neljä minuuttia myöhemmin. Tämä maali hylättiin paitsiona, mutta 90. minuutilla ei Ranskaa auttanut enää mikään. Sveitsi riisti pallon keskialueelta Pogbalta ja nopean hyökkäyksen jälkeen Mario Gavranović sai kunnian viimeistellä tasoituksen.

Jatko-ottelun kumpikaan pallo ei tarjonnut kummoistakaan viihdettä. Palloa pyöriteltiin varovasti ja paria VAR-tarkastusta lukuun ottamatta jännitys pysyi piipussa. Rangaistuspotkukilpailussa päästiin viidenteen pariin saakka, kunnes Kylian Mbappé oli epäonnensoturi. Täten Sveitsi eteni puolivälieriin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021