Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Tanskan sensaatiomainen turnaus jatkuu välieriin – Tsekki kaatui kiivaan kamppailun jälkeen

Tsekki - Tanska
AOP

Bakun illassa nähtiin tiukka taistelu, kun Tsekki ja Tanska kamppailivat EM-kisojen välieräpaikasta. Tsekki pääsi pelissä luomaan hyvin painetta ja maalipaikkoja, mutta maalinteossa illan ottelussa onnistui paremmin Tanska. Se vei ottelun lukemin 1-2 ja etenee turnauksessa sensaatiomaisesti välieriin.

Tanska sai ottelulle loistoalun ja pääsi ottelussa jo 5. minuutilla johtoasemaan. Tsekin miesvartiointi petti kulmapotkussa täysin ja vapaaksi jäänyt Thomas Delaney pääsi vapaasti puskemaan pallon maaliin.

Turnauksessa vahvasti tähän asti prässännyt Tsekki jatkoi tutulla pelityylillään ja pyrki lyömään painetta Tanskan maalille. Tanska näytti myös itse valuvan alemmas ja pyrki iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä.

Hyvää painetta luoneelle Tsekille oli kuitenkin ensimmäisen puoliajan lopulla luvassa kylmä suihku, kun Tanska pääsi tuplaamaan johtonsa. Tanskalaiset rakensivat hyökkäystä rauhassa keskikentältä ja tilanteen tullen, juuri keskikentältä annettiin avaava läpisyöttö laidalle. Joakim Mæhle antoi laidalta täydellisen syötön maalille, josta Kasper Dolberg viimeisteli varmasti. Myös tässä Tanskan maalissa Tsekin miespuolustus petti hieman, sillä Dolberg pääsi lopulta melko vapaasti maalin iskemään.

Tsekki tuli toiselle puoliajalle myrskyn lailla. Muutaman vaihdon tehnyt joukkue iski paineen välittömästi Tanskan maalille, eikä aikaakaan, kun paine tuotti tulosta. Vladimír Coufal syötti pallon maalin eteen Patrik Schickille, jonka kaunis viimeistely toi Tsekin maalin päähän. Maali oli Schickin turnauksen jo viides ja hän jakaa turnauksen maalikuninkkuden kärkipaikkaa tällä hetkellä Portugalin Christiano Ronaldon kanssa.

Tanska ei Tsekin paineen alla saanut oikein omaa peliään rullaamaan ja päävalmentaja Kasper Hjulmandn reagoikin tilanteeseen nopeasti tuplavaihdolla. Vaihdosta sisään tullut Yussuf Poulsen saikin heti tuotua Tanskan hyökkäyspäähän lisää vaarallisuutta ja Tanska pääsi paremmin mukaan peliin.

Pelin loppu pelattiin viihdyttävää jalkapalloa. Molemmissa päissä nähtiin hyviä mahdollisuuksia sekä uhrautuvaa pelaamista. Tsekki haki tasoitusta vimmatusti, mutta Tanska sai hyvin jäädytettyä peliä lopussa.

Vaikka Tsekki antoi kaikkensa ja pelasi hyvän ottelun, ei se onnistunut hurmiossa pelaavaa Tanskaa pysäyttämään. Tanska etenee siis turnauksessa neljän parhaan joukkoon ja matkaa ensi viikolla Lontooseen, jossa se kohtaa Wembleyllä välierässä joko Ukrainan tai Englannin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021