Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea sekä AC Milan lähellä sopimusta ranskalaistähden siirrosta

Olivier Giroud
AOP

Ranskalaisen Olivier Giroudin siirto AC Milaniin on huhujen mukaan viittä vaille valmis. 34-vuotiaan hyökkääjän on kerrottu matkanneen Italiaan AC Milanin lääkärintarkastukseen ja miehen siirtosopimus on määrä viimeistellä tämän jälkeen.

Giroudin sekä Chelsean sopimuksessa oli optio, jolla seura pystyi solmimaan miehen kanssa vuoden jatkosopimuksen. Chelsean käytti hyväkseen tämän option kuluneen kauden lopussa, joka tarkoittaa, että ranskalainen ei ole ilmaiseksi vapaa lähtemään.

Chelsean on kuitenkin huhuttu päässeen yhteisymmärrykseen milanolaisseuran kanssa noin kahden miljoonan euron siirtosummasta. AC Milanin on määrä maksaa siirtosummasta puolet heti sopimuksen synnyttyä ja loput ensi vuoden aikana.

Ranskalaistähti löysi itsensä viime kaudella useasti Thomas Tuchelin alaisuudessa vaihtopenkin puolelta ja olikin vakituisemman peliajan perässä halukas lähtemään.

Giroud siirtyi aikanaan Arsenalista toiseen lontoolaisseuraan Chelseaan noin 21 miljoonan euron siirtohintaan tammikuussa 2018. Chelsea vuosiensa aikana mies on ollut joukkueessa keskeisessä asemassa ja ratkaissut suuriakin otteluita – viime aikoina ranskalaishyökkääjä on kuitenkin auttamatta jäänyt taka-alalle.

Giroud on iskenyt 119 pelaamassaa ottelussa Stamford Bridgellä 39 maalia. Mestaruuksia ranskalainen on sinisten kanssa voittanut kolme, mukaan lukien viimeisimpänä Mestarien liigan mestaruuden tällä kaudella.

Giroud oli mukana myös Ranskan joukkueessa EM-kisoissa, kun joukkue kärsi katkeran tappion Sveitsille pudotuspeleissä. Ranskankaan joukkueessa Giroudia harvemmin avauskokoonpanossa nähtiin.

AC Milan osti Chelseasta jo englantilaisen Fikayo Tomorin noin 30 miljoonalla eurolla menestyksekkään lainasopimuksen päätteeksi. Milanolaisjätti sijoittui viime kaudella Serie A:ssa toiseksi ja varmisti näin itselleen paikan ensi kauden Mestarien liigaan seitsemän vuoden tauon jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset