Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Suomalaiset ulkomailla

Perparim Hetemaj’n ura jatkuu Italiassa – HJK:ssa odotetaan kuitenkin jo miehen paluuta

Perparim Hetemaj
AOP

Italian Seria A:ssa pitkään pelannut Perparim Hetemaj jatkaa uraansa maassa vielä ensi kaudellakin. Miehen tuleva seura on Serie B:ssä pelaava Reggina. MTV Urheilu uutisoi miehen allekirjoittamasta uudesta sopimuksesta ensimmäisenä keskiviikkona.

34-vuotias Hetemaj on pelannut Italian pääsarjaa jo 12 vuoden ajan. Viime kauden lopuksi miehellä tuli Serie A.ssa 300 ottelun rajapyykki vastaan.

”Olin eilen lääkärintarkastuksessa ja tänään solmimme ensi kauden kattavan sopimuksen”, Hetemaj vahvisti MTV Urheilulle.

”Olen tietysti innoissani uudesta haasteesta. Vaihtoehtoja oli toki muitakin, mutta nyt päädyin tähän ratkaisuun”

Viime kaudella Hetemaj edusti Serie A:ta pelannutta Beneventoa. Seura oli tarjonnut miehelle jatkosopimusta, mutta Hetemaj oli päättänyt suunnata uusiin haasteisiin. Benevento putosi viime kauden päätteeksi Serie B:hen, eli mies pääsee ensi kaudella pelaamaan vanhaa seuraansa vastaan.

Perinteikään ja maineikkaan Regginan tavoitteena on tulevina vuosina nousta takaisin Italian pääsarjaan Serie A:han. Hetemaj uskoo, että pystyy monipuolisena ja työteliäänä pelaajana auttamaan uutta seuraansa sen tavoitteissa.

”Uusi valmentajani tietää tarkasti, millaisen pelaajan hän minusta saa. Ei sinällään mitään varsinaista pelintekijää, mutta varmasti työteliään ja tasapainottavan kahden suunnan pelaajan.”

HJK:n kasvatin Hetemaj’n paluuta kotimaan kentille spekuloitiin myös jo aiemmin kesällä. HJK nappasi Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvin riveihinsä aiemmin heinäkuussa, eikä Hetemaj’n paluuta Suomeen pidetty myöskään mahdottomana.

”Voi hyvinkin olla, että tuleva kausi on viimeiseni ulkomaan kentillä. Veikkausliigaan paluu kiinnostaa totta kai yhä edelleen. Uskon ja toivon, että minulla on vielä muutamia erittäin hyviä pelivuosia jäljellä urallani”, Hetemaj tuumaili.

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti vihjasi jo Ilta-Sanomien julkaiseman jutun mukaan entisen Huuhkajat-tähden paluusta sinivalkoisten riveihin.

”Meillä on hyvä yhteisymmärrys siitä, että kun Perpa on valmis palaamaan, istumme alas. Perpa on klubilainen jätkä ja hieno pelaaja, joka aktiivisesti kiinnosta meidän urheilupuolta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Suomalaiset ulkomailla