Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Viime hetken maali ratkaisi finaalipaikan Espanjalle – Pettynyt Japani joutuu tyytymään pronssiotteluun

Espanja - Japani
AOP

Finaalipari Brasilialle Tokion olympiaturnauksen loppuotteluun ratkaistiin Espanjan ja isäntämaa Japanin välillä. Turnauksen toinen välieräottelu pelattiin tiistaina Espanjan ja Japanin välillä Saitamassa.

Espanja lähti otteluun aktiivisena ja hyökkäävänä. Peliin saatiin heti alusta lähtien vauhtia, kun Japani pyrki vastaamaan Espanjan rynnistykseen. Ensimmäisen puoliajan edetessä Japani pääsikin peliin mukaan paremmin ja sai luotua pidempiä pallonhallintajaksoja.

Espanja kävi ensimmäisen puoliajan lopulla lähellä maalintekoa – pallo pelattiin kentän keskialueelta nopeasti Pau Torresille, joka pääsi kokeilemaan maalintekoa. Japanin maalivahti Kosei Tani venyi kuitenkin komeaan torjuntaan ja varmisti, että Japani pääsi tauolle 0-0 tilanteessa.

Ensimmäinen jakso eteni melko odotetusti – Espanja piti pääsääntöisesti palloa ja Japani pyrki iskemään nopeilla vastaiskuilla.

Toisen jakson alulla Espanja näytti saavan hyvän mahdollisuuden, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku. Tuomio käännettiin kuitenkin VAR-tarkastelun jälkeen ja tilanteesta Japanin Maya Yoshidalle annettu varoitus peruttiin myös.

Ottelun viimeisillä minuuteilla Japanin Tani venyi vielä loistavasti useampaan torjuntaan ja onnistui viemään ottelun jatko-otteluun.

Jatko-ottelu väännettiin tasaisesti ja rangaistuspotkukilpailu häilyi jo varmasti molemmilla joukkueilla mielessä. Viime hetken maali ratkaisi kuitenkin dramaattisesti Espanjalle finaalipaikan. Marco Asensio sai pallon boxissa ja pääsi näppärällä käännöksellä laukaisupaikalle. Espanjalainen ei lähietäisyydeltä erehtynyt vaan laukoi ottelun voittomaalin ja vei Espanjan turnauksen finaaliin.

Finaalissa se saa tulevana lauantaina vastaansa hallitsevan olympiakultamitalistin Brasilian. Pettynyt Japani jatkaa pronssiotteluun, jossa se saa vastaansa Brasilialle hävinneen Meksikon. Pronssiottelu pelataan tulevana perjantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020