Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

UEFA päätti käynnistää kurinpitomenettelyn EM-finaalin tapahtumien johdosta

Englanti fanit EURO 2021
AOP

Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n Eettinen komitea ja Kurinpitoelin päättivät tutkinnan jälkeen käynnistää kurinpitomenettelyn Englannin kannattajien toilailun johdosta.

Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n Eettisen komitean ja Kurinpitoelimen suorittaman tutkimuksen perusteella on avattu kurinpitomenettely on Englannin jalkapalloliittoa FA:ta vastaan ​​UEFA:n kurinpitomääräysten 16. artiklan 2. kohdan h-alakohdan mahdollisen rikkomisen vuoksi.

Tutkinta koski kannattajien tekemisiä stadionin sisällä ja sen ympärillä Italian ja Englannin välisen vuoden 2021 Euroopan mestaruuskilpailuiden finaalin aikana 11. heinäkuuta Wembley Stadiumilla, Englannin Lontoossa. Englannin kannattajat käyttäytyivät epäasiallisesti useaan otteeseen.

FA:n syytteisiin kuului neljä eri syytekohtaa.

• Englannin kannattajien hyökkäys stadionille – UEFA:n kurinpitomääräysten (DR) 16. artiklan 2. kohdan a-alakohta
• Esineiden heittäminen kannattajien toimesta – DR 16. artiklan 2. kohdan b-alakohta
• Englannin kannattajien aiheuttama häiriö kansallislaulun aikana – DR 16. artiklan 2. kohdan g-alakohta
• Ilotulitteiden ampuminen Englannin kannattajien toimesta – DR 16. artiklan 2. kohdan c-alakohta

Erillisesti ja 31. artiklan 4. kohdan mukaisesti UEFA:n Eettinen komitean ja Kurinpitoelin nimitettiin suorittamaan kurinpitotutkinta stadionin sisällä ja sen ympäristössä tapahtuneista tapahtumista, joihin liittyy kannattajia.

UEFA julkaisee erillisen kurinpitopäätöksen asiasta myöhemmin. Todennäköinen rangaistus on sakkoja, äärimmäisessä tapauksessa Englanti voi joutua pelaamaan otteluita tyhjille katsomoille tai se voidaan sulkea kansainvälisistä otteluista määräajaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2021