Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Englannin puolustaja Tyrone Mings avautui valtavista EM-kisapaineista – ’’Mielenterveyteni romahti’’

Tyrone Mings
AOP

Englannin maajoukkuepuolustaja Tyrone Mings 28, on kertonut joutuneensa turvautumaan ammattiapuun kärsiessään henkisistä ongelmista, kesän EM-kilpailujen aikana. Aston Villan ja Englannin tähti Mings, avautui valtavista mieheen kohdistuneista paineista, jotka saivat pelaajan tuntemaan, kuin 95 prosenttia englantilaisista epäilisi hänen kykyjään.

Mies on kertonut The Sunille antamassaan haastattelussa, kuinka vaikeaa varsinkin ensimmäiseen Kroatia peliin oli valmistautua henkisellä tasolla.’’Minun oli todella vaikea latautua lohkon ensimmäiseen otteluun Kroatiaa vastaan. Uskon nyt olevani vahvempi kohtaamaan ulkoisia asioita, mutta silloin mielenterveyteni romahti,’’ Mings totesi.

’’En ole häpeissäni siitä, koska otteluun lähdettäessä, oli paljon ulkoisia tekijöitä, jotka vaikuttivat minuun. Olin luultavasti ainoa Englannin pelaaja, jonka kisapaikka kyseenalaistettiin. Minun oli pakko todistaa ansainneeni paikkani joukkueessa.

’’Kun 95 prosenttia englantilaiskannattajista epäili kykyjäni, oli sen todella vaikeaa antaa olla vaikuttamatta ajatuksiini. Tein paljon töitä psykologini kanssa selättääkseni ongelmani, mutta se ei ollut helppoa. En pystynyt nukkumaan kunnolla ennen ensimmäistä ottelua.’’

Mingsin ulostulo tuli julki sen jälkeen, kun yleisurheilija Simone Bilesin on kerrottu joutuneen vetäytyneen useista olympialajeista, mielenterveydellisiin syihin vedoten. Tämän lisäksi myös englantilainen kriketinpelaaja Ben Stokes, on kertonut pitävänsä taukoa lajistaan, huolehtiakseen hyvinvoinnistaan.

’’On todella hienoa, että tänä päivänä me kaikki voimme puhua avoimesti mielenterveydestä, sekä henkisestä jaksamisesta. Olemme nähneet Simone Bilesin tapauksessa, että myös huippu-urheilijat voivat puhua vaikeista asioista, ja on tärkeää, että jokainen saa tukea,’’ Mings jatkoi.

Vaikeista lähtökohdista huolimatta, Mings pystyi esiintymään EM-turnauksessa mallikkaasti, pelaten kolme ottelua hopeaa voittaneessa Englannin joukkueessa.

Lähde: in-cumbria

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021