Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lukakun agentti sai uhkailuja miehen siirrosta Interistä Chelseaan

Romelu Lukaku
AOP

Romelu Lukakun agentti Federico Pastorello on kertonut saaneensa uhkailuja belgialaisen siirrtosta Internazionalesta Chelseaan. Lontoolaisseura vahvisti miehen siirron tostaina.

Lukakun siirto on jalkapallo historian rahakkain – erilaisten lisäkulujen kanssa siirron arvoksi on arvioitu noin 340 miljoonaa euroa.

28-vuotias Lukaku oli tärkeä osa Inter Milanin mestarijoukkuetta. Serie A:n viime kauden toiseksi parhaana maalintekijänä Lukaku auttoi Interin liigan mestaruuteen 11 vuoden odotuksen jälkeen.

BBC Sport julkaisi Pastorellon kommentit siirrosta: ”Monet heistä, jotka nyt loukkaavat tai uhkailevat minua, kiittelivät minua sydämellisesti silloin, kun Lukaku siirtyi Interiin”.

”Olen aina hyväksynyt ja tulen jatkossakin hyväksymään vastakkainasettelua sekä rakentavaa krittiikkä: ne kuuluvat asiaan, kun joku on tekemisissä merkittävien mediaan liittyvien tapausten kanssa. En kuitenkaan missään tapauksessa hyväksy valheellisuutta, vihjailua, loukkauksia tai uhkailuja, joita minä ja perheeni sekä tyttäreni olemme saaneet osaksemme. Se ylittää räikeästi inhimillisyyden, soveliaisuuden sekä sietokyvyn rajan.”

Lukaku oli aiemmin kertonut olleensa tyytyväinen Interissä ja mielellään jatkaisi seurassa – vain muutamaa päivää myöhemmin mies oli kuitenkin kehottanut seuraa hyväksymään Chelsean tarjouksen, tehden samalla lähtöhalunsa selväksi.

Inter-fanit eivät Lukakun lähdöstä olleet mielissään, vaan sotkivat muun muassa miehen muraalin Milanossa. Myöskään twitterissä Inter-fanit eivät olleet otettuja Lukakun kommenteista siirtoon liittyen. Belgialainen hyökkääjä kertoi twitterissä ”olevansa nyt kotona”, jota Inter-fanit pitivät loukkaavana.

”Uskokaa tai älkää, mutta kannattajien kiintymys ja erityinen side Milanoon sai hänet pohtimaan siirtoa pitkään ja hartaasti. Mutta kun hän teki päätöksen, oli hän siihen täysin sitoutunut”, Pastorello kertoi BBC Sportsin mukaan.

Pastorello vakuutti, ettei siirron syy ollut pelkästään taloudellinen. Vaikka se tietysti osa siirtopäätöstä olikin, vakuutti Pastorello, ettei se ollut pääsyy siirtoon. Mies kertoi myös, että Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta sekä manageri Simone Inzaghi tekivät kaikkensa siirron estämiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset