Suomalaiset ulkomailla

Huhu! Huuhkajien Marcus Forss paukutti Brentfordin paidassa uskomattomat neljä maalia

Marcus-Forss

Marcus Forss oli ilmiliekeissä Brentfordin sunnuntain liigacupin ottelussa, missä joukkue murskasi Oldham Athleticin tylysti lukemin 7-0.

22-vuotias Marcus Forss pelasi uskomattoman pelin tiistaina Englannin liigacupissa, kun Brentford voitti kilpailun kolmannella kierroksella Oldham Athleticin lukemin 7-0. Suomalainen iski ottelussa huikeat neljä maalia.

Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Oldham Athletic joutui Valioliigaan nousseen Brentfordin vieraana kovaan höykytykseen jo heti ottelun alusta alkaen. Ensimmäinen maali nähtiin jo kolmen minuutin pelin jälkeen, kun Brentfordille tuomittiin rangaistuspotku. Pallon taakse asettui Forss, joka vei isännät johtoon.

Myös ottelun toisesta maalista vastasi suomalainen. Reilu vartin pelin jälkeen Forss pääsi viimeistelemään tolpasta kimmonneen Yoane Wissan laukauksen verkkoon.

Vielä juuri ennen ensimmäisen jakson loppua, Forss iski jo illan kolmantensa ja viimeisteli samalla hattutempun – ensimmäisen seuran historian liigacupissa.

Toisella jaksolla tunnin pelin kohdalla suomalainen iski vielä yhden osuman ja nosti henkilökohtaisen maalisaldonsa illan ottelussa neljään.

Forssin peliminuutit Valioliigassa ovat vielä toistaiseksi jääneet tällä kaudella vähäisiksi. Mies on päässyt vain yhdessä Valioliigaottelussa toistaiseksi kentälle. Suomalainen sai kuitenkin liigacupissa näytönpaikan ja käytti sen upeasti hyväkseen. Vakuuttavien otteiden jälkeen Forss nähdään toivottavasti Brentfordin vahvuudessa myös Valioliigassa useammin.

Miehen maalitehtailu on myös Huuhkajien kannalta hieno asia. Maalinteossa hieman kipuilleelle joukkueelle Forssin tapainen viimeistelijä sopisi varmasti hyvin.

Brentfordin muista maaleista vastasivat Wissa sekä Oldham Athleticin Raphaël Diarra, jonka omaksi maaliksi ottelun neljäs osuma merkittiin.