Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Suomalaiset ulkomailla

SVT: Niklas Moisander odottaa erityisesti Juventuksen sekä Chelsean kohtaamisia Mestarien liigassa.

Niklas Moisander
AOP

Malmö FF:n riveihin siirtynyt Niklas Moisander odottaa innolla pian alkavaa Mestarien liigan lohkovaihetta. Moisanderin joukkueella on edessään muun muassa kohtaamiset Juventukset sekä Chelsean kanssa.

Mestarien liigan odotettu lohkovaihe starttaa tiistaina 14.9. Suomalaisittain mielenkiintoisin seurattava on H-lohko, jossa nähdään myös suomalaisväriä. Saksalaisesta Werder Bremenistä Malmön riveihin siirtynyt Moisander kohtaa joukkueensa kanssa lohkovaiheessa Juventuksen, Chelsean sekä venäläisen Zenitin.

”Yritetään lyödä sellainen pelitaktiikka, että voidaan saada pisteitä. Lohkon kolmossija on meidän tavoitteemme, sillä pääsisi jatkamaan vielä Eurooppa-liigaan”, suomalainen kertoi SVT:n haastattelussa.

”Missään nimessä emme lähde otteluihin valmiiksi luovuttaneena. Meillä on mielestäni ihan hyvät mahdollisuudet”, mies vakuuttaa.

Helppo työ ruotsalaisseuralla ei tule olemaan – Mestarien liigan hallitseva mestari Chelsea sekä Juventus ovat maailman kärkiluokan joukkueita ja venäläinen Zenit sekin laadukas ryhmä. Puolustajana pelaavalla Moisanderilla tulee varmasti otteluissa hommia riittämään.

”Se on kova paikka, mutta olen ollut ennenkin vastaavissa paikoissa. Ajaxin kanssa pelasimme Real Madridia ja Barcelonaa ja muita huippujoukkueita vastaan.  Siinä pitää yrittää nauttia ja myös testata itseään. Lohkovaihe on hyvä mahdollisuus kaikille katsoa, missä mennään”, Suomen entinen maajoukkue kapteeni pohti.

Moisanderin entinen seura Werder Bremen putosi viime kauden päätteeksi Bundesliigasta. Bundesliigassa viimeiset viisi vuotta pelannut Moisander ei pidä Malmöa kuitenkaan yhtään heikompana joukkueena.

”Totta kai Bundesliiga on isompi liiga ja vastustajat olivat kovempia, mutta Malmön tasossa verrattuna Bremeniin ei ole minun silmissäni hirveän isoa eroa”, mies arvioi.

Pitkän uran pelannut Moisander on yksi Malmön joukkueen kokeneimpia pelaajia. Mies on tottunut johtajan rooliin kipparoituaan niin maajoukkueessa kuin Ajaxissa ja Bremenissäkin.

”Olen sanonut joukkuekavereille, että  ei missään nimessä kannata ylijännittää. Pelaat yhden hyvän pelin ja joku näkee, niin ura voi aueta siitä vielä korkeampiin ympyröihin.”

Mies on saanut Malmössa erityisesti vastuuta juuri europeleissä. ”Se on mennyt niin, että olen pelannut europelit ja saanut enemmän lepoa Allsvenskan-peleissä, mutta olen päässyt hyvin sisään joukkueeseen ja yrittänyt ottaa isoa roolia kanssa”, mies kertoi.

Moisander nähdään Malmön kanssa tositoimissa Mestarien liigassa tiistaina 14.9 – joukkueen vieraaksi saapuu tuolloin Juventus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Suomalaiset ulkomailla