Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

PSG, antakaa tämän tapahtua – Messi ja Ronaldo saatava samaan joukkueeseen!

Barcelona vs. Juventus. Messi vs. Ronaldo.
AOP

Jalkapallomaailmassa vellovat huhut, jotka ovat tuomassa portugalilaistähti Cristiano Ronaldoa Ranskan suurseura PSG:n riveihin. Mikäli siirto toteutuu, niin jalkapallomaailmalla on mahdollisuus nähdä 2000-luvun suurimmat jalkapallotähdet samassa joukkueessa.

Futisfani.com kirjoitti taannoin jutun, jossa PSG olisi Manchester Unitedia tällä hetkellä edustavan Cristiano Ronaldon kintereillä. Ronaldo siirtyi syksyllä Unitedin riveihin Juventuksen riveistä vajaan 13 miljoonan punnan siirtosummalla. Ronaldo kirjoitti punaisten paholaisten kanssa kahden vuoden sopimuksen, jolla kaiken voittanut portugalilainen tienaa noin kaksi miljoonaa puntaa kuukaudessa. Korvaus on ihan sopiva Olf Traffordilla pelaamisesta.

PSG:llä on käsissään tällä hetkellä ehkä koko maailman paras joukkue paperilla. Hyökkäys on äärimmäisen laaja, kun sieltä löytyy ranskalaistähti Kylian Mbappe, brassihyökkääjä Neymar ja useasti maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Argentiinan Lionel Messi. Mbappe on kesällä siirtymässä Real Madridin riveihin, mutta PSG on edelleen täysissä valmiuksissa pitämässä supertähteään.

Messi ei ole huhujen mukaan ollut kovin innostunut siitä, että hänen parhaiden pelivuosiensa kovin kilpakumppani Ronaldo olisi saapumassa samaan joukkueeseen pelaamaan. PSG on toisaalta ainut mahdollinen joukkue maailmassa, jossa voisi olla samaan aikaan kaksi maailman kannatetuinta pelaajaa.

Urheiluromantikkona olisi äärimmäisen hienoa nähdä, kun kaksi kovaa pelaisivat samassa joukkueessa. Todennäköisesti uransa viimeisillä kausilla Messi ja Ronaldo voisivat pelaajina nostaa PSG:n oikeasti lähelle Mestarien liigan voittoa mikäli sitä ei vielä tällä kaudella tulisi. Pelaajina herrat eivät ole enää parhaiden kausiensa vedossa, mutta vastustajat kunnioittaisivat todennäköisesti eläviä legendoja liikaa, mikä avaisi liian paljon tilaa herroille operoida.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut