Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Liverpoolin tähti ei mahdu edelleenkään maajoukkueeseen – Espanjalainen on sopinut loistavasti Jürgen Kloppin palettiin

Thiago Alcantara
AOP

Thiago Alcântara on mukautunut ilmiömäisesti Valioliigan pelitempoon. Espanjalainen on pystynyt muovaamaan pelityylinsä Englannnin kentille sopivaksi ja on osoittanut tasonsa Jürgen Kloppin alaisuudessa. Mies ei ole kuitenkaan saanut kunniaa pukea maajoukkueen paitaa päällensä sitten viime vuonna pelattujen EM-kisojen.

Moni hämmästeli suuresti Thiago Alcântaran siirtymistä Bayern Münchenistä Liverpooliin. Maineikkaan La Masian kasvatti Thiago kuului Barcelonan runkomiehiin vuosikausia ennen siirtymistään baijerilaisjättiin vuonna 2013.

Myös Saksassa vastuuta tuli kiitettävästi ja miehen peli kulki upeasti. Moni jalkapalloa seuraava hieraisikin silmiään, kun Thiagon siirrosta Liverpooliin tiedotettiin. Taitavan espanjalaisen ei uskottu sopeutuvan fyysisesti erittäin vaativaan sarjaan, mutta toisin on käynyt.

31-vuotias keskikenttäpelaaja on muokannut pelityyliään joukkueelleen sopivaksi ja osallistuu ahkerasti Jürgen Kloppin suosimaan voimakkaaseen prässipelaamiseen. Mies juoksee hurjan määrän kilometrejä ottelusta toiseen ja osallistuu pelin eri osa-alueisiin lähes jokaisella sektorilla.

Thiagon poissaolot ovat näkyneet välittömästi Poolin pelissä negatiivisella tavalla. Espanjan maajoukkueessa hänen suorituksiaan Valioliigassa ei olla kuitenkaan juurikaan noteerattu.

La Rojan päävalmentaja Luis Enrique ei ole valinnut Thiagoa mukaan sitten viime kesän EM-kilpailujen, eikä hän ole mukana myöskään lauantaina Kansojen liigan-ottelussa Sveitsiä vastaan.

Enrique antoi aiemmin suhteellisen ympäripyöreän vastauksen koskien pelaajavalintoja.

– Keskityn mielummin niihin nimiin, jotka ovat listalla. Valitsen mielestäni tämän hetken parhaat pelaajat, mutta ovet eivät ole suljettuina kenellekkään.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League