Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Englannin 19-vuotiaalle tähdelle valtavaa hehkutusta: “Heidän täytyy rakentaa joukkue hänen ympärilleen”

Jude Bellingham
AOP

Borussia Dortmundia seurajoukkuetasolla edustavan Jude Bellinghamin esitykset ovat herättäneet viimevuosina runsaasti ihailua. Nuorukainen on noussut yhdeksi Englannin maajoukkueen tärkeimmistä pelaajista ja hänen esityksensä Saksaa vastaan maanantaina oli vertaansa vailla.

Jude Bellingham on noussut nuoresta iästään huolimatta yhdeksi Englannin maajoukkueen avainpelaajista. Miehen ennakkoluulottomat otteet Saksaa vastaan maanantaina herättivät usean asiantuntijan ihailun.

Bellinghamia,19, on ylistetty pelin jälkeen maasta taivaisiin ja hän oli luvalla sanoen Kolmen Leijonan paras pelaaja.

Miehelle kirjattiin joukkueensa eniten laukauksia (3), onnistuneita syöttöjä (41), ja syöttöjä viimeisellä kolmanneksella (17). Englantilainen voitti myös kahdeksan kaksinkamppailua, joka oli niin ikään enemmän kuin kukaan muu Gareth Southgaten miehistöstä.

Evertonin Andros Townsend kehui Bellinghamin otteita pelin jälkeen.

– Jude Bellingham on luultavasti sementoinut asemansa Declan Ricen vierellä Qatarin MM-kisoihin. Hän on erityinen lahjakkuus, joka on todella rohkea pallon kanssa. Hän ei väistele vastuuta, eikä tunne pelkoa missään tilanteessa. Hänen pelaamistaan on nautinnollista katsella.

Entinen Englannin hyökkääjä Chris Sutton yhtyi Townsendin kehuihin.

– Heidän täytyy rakentaa joukkue Bellinghamin ympärille.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League