Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Tanskalle voitto Ranskasta: Kasper Schmeichel nollasi Kylian Mbappen

Kylian Mbappe
AOP

Tanska ja Ranska kohtasivat sunnuntaina Parkenilla pelatussa Kansojen liigan A-lohkon ottelussa. Kotijoukkue Tanska varmisti lohkon kakkospaikan 2-0 voitolla. Les Bleusin valmentaja Didier Deschamps hehkutti tappiosta huolimatta Kylian Mbappen otteita.

Tanska antoi sunnuntaina Ranskalle shokkihoitoa kaatamalla Didier Deschampsin suojatit lukemin 2-0. Parkenilla pelatun ottelun maalintekijöinä kunnostautuivat Kasper Dolberg ja Andreas Skov Olsen. Erityismaininta menee Kasper Schmeichelille, joka nollasi Les Bleusin tähtihyökkääjät.

Ranskan päävalmentaja Deschamps nosti pelin jälkeen esiin Kylian Mbappen, joka jäi tällä kertaa ilman maaleja. PSG:n megastara oli läpi ottelun vaarallisella pelipäällä ja aiheutti sydämentykytyksiä kotijoukkueen puolustukselle.

– Kylian teki paljon hyviä asioita, Deschamps kertoi.

– Hän on yksi niistä pelaajistamme, jotka ovat pelanneet kaksi täyttä 90 minuuttista kolmen päivän sisään. Hänkään ei voi tehdä kaikkea yksin.

– Kuten koko muukin joukkue, myös Kylian oli paljon päättäväisempi kolme päivää sitten aiemmassa ottelussamme. En ole huolissani hänestä. Kylian tarvitsee myös muiden apua.

Deschamps toivoi aiemmin PSG:n valmentaja Christophe Galtierilta, että tämä malttaisi lepuuttaa Mbappea. Kovan kuormituksen alaisena olevan nuorukainen on pelannut tällä kaudella yhteensä kymmenessä ottelussa seurajoukkueensa paidassa.

Lähde: Telegraph India

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League