Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Rio Ferdinand toppuuttelee Arsenalin ranskalaistoppariin kohdistuvia odotuksia: “Antakaa hänelle aikaa”

William Saliba
AOP

Arsenalin William Saliba on noussut kertaheitolla yhdeksi Euroopan hehkutetuimmista keskuspuolustajista. Lainajaksoltaan Gunnersiin palannut Saliba on esiintynyt vakuuttavasti tällä kaudella Valioliigassa ja noussut Ranskan maajoukkueeseen. Mies sai kuitenkin kritiikkiä osakseen, kun Les Bleus hävisi Tanskalle sunnuntaina.

William Saliba siirtyi kotimaansa Saint-Etiennestä Arsenaliin vuonna 2019. Nuorukainen ei kuitenkaan saanut samantien mahdollisuutta Gunnersissa vaan hänet lähetettiin välittömästi takaisin lainalle loirelaisseuraan.

Ensimmäisen lainapätkän jälkeen mies siirtyi OGC Niceen viime vuoden tammikuussa ja puolen vuoden pestin jälkeen Arsenal lähetti hänet Olympique Marseilleen. Vakuuttavat otteet seuran takalinjoilla saivat Mikel Artetan vihdoin vakuuttuneeksi miehen kyvyistä.

Ranskalainen kutsuttiin tänä kesänä takaisin Lontooseen ja hän on ottanut paikkansa Gunnersin avausmiehistössä.

Toppari on noussut myös Ranskan maajoukkueeseen ja sai vastuuta sunnuntaina pelatussa Tanska-ottelussa. Nuorukaisen otteet herättivät tappion päättyneen ottelun jälkeen kritiikkiä, mutta topparilegenda Rio Ferdinand muistuttaa muutamasta tosiasiasta.

– Hänen täytyy saada mahdollisuus kehittyä rauhassa. Hän on vielä todella nuori pelaaja, joka tarvitsee aikaa.

Jotkut ovat ehtineet verrata Salibaa jo Ferdinandiin, joka on englantilaisen mielestä yliampuvaa.

– Minkä ikäinen hän on? Kuinka monta Valioliigaottelua hän on pelannut? Kuinka monta ottelua minä olin pelannut hänen iässään? Minusta maksettiin tuolloin enemmän kuin kenestäkään brittipelaajasta, ja ihmiset vertailevat meitä. Antakaa hänelle aikaa.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League