Nations League

Louis van Gaal heitti laitapakin uudelle pelipaikalle Belgiaa vastaan: “Tunnen oloni luonnollisimmaksi pelatessani vasemmalla”

Louis van Gaal

Hollanti ja Belgia kohtasivat Kansojen liigan lohko D:n ottelussa sunnuntaina. Ottelu päättyi Oranjen 1-0 voittoon, mutta Belgiallakin oli pelissä oli pelissä omat tilaisuutensa. Manchester Unitedin laitapuolustaja Tyrell Malacia joutui pelaamaan uudella pelipaikalla, kun hänet istutettiin toisella puoliajalla topparin tontille.

Hollanti otti Belgiasta maistuvan voiton Kansojen liigan D-lohkon ottelussa sunnuntaina. Pelin ainoasta maalista vastasi Liverpoolin keskuspuolustaja Virgil van Dijk, joka puski pallon Thibaut Courtoisin selän taakse.

Belgialla oli ottelun aikana useita tilaisuuksia lyödä peli tasoihin, mutta viimeistely ontui pahemman kerran. Oranjen puolustus toimi ottelussa myös mallikkaasti, vaikka päävalmentaja Louis van Gaal päättikin heittää toisella puoliajalla laitapuolustaja Tyrell Malacian topparin tontille.

ManU-pakki myönsi ottelun jälkeen, että uudella pelipaikalla operoiminen tuotti haasteita.

– Nousin kaksi tai kolme kertaa liian innokkaasti. Ei ole mahdollista oppia uudella pelipaikalla pelaamista näin nopeasti. Joukkuetoverini korjasivat kuitenkin minua kuitenkin, kun nousin liikaa. Olen tyytyväinen tilanteeseeni Unitedissa. Maajoukkueessa valmentaja näkee minun pystyvän pelaavan keskellä, mutta tunnen oloni luonnollisimmaksi pelatessani vasemmalla.

Lähde: talkSPORT