Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Ruotsi tippui C-liigaan: Janne Andersson saamassa kenkää?

Ruotsi Norja Nations League 5.6.2022
AOP

Ruotsin maajoukkue on pystynyt ottamaan tämän kalenterivuoden aikana vain kaksi voittoa. Joukkue jäi Kansojen liigassa oman lohkonsa viimeiseksi. Keltapaitojen hyökkääjä Anthony Elanga puolustaa päävalmentaja Janne Anderssonia, joka on joutunut kovan kritiikin kohteeksi.

Manchester Unitedin Anthony Elanga puolustaa Ruotsin valmentajaa Janne Anderssonia surkeiden tulosten jälkeen.

Ruotsi on voittanut tämän vuoden puolella vain kaksi ottelua. Sloveniasta kesäkuussa irronnut 2-0 voitto jäi maan ainoaksi Kansojen liigassa.

Tiistain 1-1-tasapeli Serbiaa vastaan tarkoitti sitä, että Ruotsi jää taulukon viimeiseksi ja putoaa siten UEFA:n Kansojen liigan C-liigaan.

Huolimatta siitä, että viimeiseen viiteen otteluun ei ole tullut voittoa, Elanga tukee Anderssonia joukkueen peräsimessä. Unitedin hyökkääjä on tullut vaihdosta sisään Ruotsin kahdessa edellisessä ottelussa.

– Meillä on ollut vaikeaa, mutta emme voi laittaa kaikkea Jannen syyksi. Me voitamme yhdessä ja häviämme yhdessä. Meidän pitää vain oppia virheistämme ja tehdä asiat paremmin tulevaisuudessa.

Ruotsi ei selvitynyt Qatarin MM-kisoihin. Joukkueen seuraava koitos on marraskuun harjoitusottelu Meksikoa vastaan. Nähtäväksi jää, onko Andersson tuolloin vielä päävalmentajan paikalla.

Lähde: Sport Witness

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League