Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Tottenhamin tähti toipumassa ajoissa MM-kisoihin: “En jättäisi tälläistä tilaisuutta väliin mistään hinnasta”

Heung-min Son
AOP

Tottenhamin tähtipelaaja Heung-min Son kärsi ikävän loukkaantumisen Mestarien liigassa, kun hänen silmäkuoppansa murtui pallontavoittelutilanteessa Marseillea vastaan. Eteläkorealaisen osallistumisen pian alkaviin MM-kisoihin pelättiin olevan vaarassa. Mies kuitenkin vakuuttaa olevansa joukkueensa vahvuudessa, kun turnaus potkaistaan käyntiin.

Heung-min Son,30, sai murtuman kasvoihinsa 1. marraskuuta pelatussa Mestarien liigan ottelussa Marseillea vastaan.

Hänet leikattiin perjantaina ja häneltä jäi väliin Spursin 2-1-tappio Liverpoolia vastaan. Hyökkääjä kuitenkin rauhoitteli huolestuneita kannattajia sosiaalisessa mediassa.

– En jättäisi tälläistä tilaisuutta väliin mistään hinnasta. En malta odottaa, että pääsen edustamaan kaunista maatamme MM-kisoissa, Son kirjoitti.

– Haluan kiittää teitä kaikkia siitä uskomattomasta tuesta, jota olette tarjonneet viime aikoina. Sain teiltä paljon voimaa vaikeilla hetkillä.

– Maailmanmestaruuskilpailuissa pelaaminen on niin monen lapsen unelma, aivan kuten se oli myös minun unelmani.

Tottenhamin valmentaja, Antonio Conte, oli niin ikään luottavaisin mielin Sonin tilanteesta.

– Lähetin hänelle viestin leikkauksen jälkeen, ja ”Sonny” oli todella, todella pettynyt tähän tilanteeseen. Toivon hänen puolestaan, että hän toipuu hyvin ja pelaa MM-kisoissa. Olen luottavainen, että niin tapahtuu.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022