Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

MM-kisat 2022

Realin tähtipelaaja sittenkin Ranskan MM-kisaryhmään: “Siitä tulee täysin hullua”

Eduardo Camavinga
AOP

Eduardo Camavinga on noussut raketin lailla jalkapalloa seuraavan väen tietoisuuteen. Real Madridin keskikenttäpelaajan hyvät otteet poikivat valinnan Ranskan maajoukkueen mukaan tuleviin Qatarin MM-kilpailuihin.

Eduardo Camavinga tekee MM-kisadebyyttinsä, kun Ranskan valmentaja Didier Deschamps valitsi hänet keskiviikkona ryhmään.

Mediassa liikkui aiemmin väärää tietoa pelaajan tilanteesta ja hänen uutisoitiin jääneen joukkueen ulkopuolelle. Real Madridin pelaaja on kuitenkin Deschampsin nimeämällä listalla ja nuorukainen on luonnollisesti innoissaan saamastaan tilaisuudesta.

– En tiennyt valinnastani etukäteen, Camavinga paljasti.

– Se tuli minulle täytenä yllätyksenä. Tämä on valtavan suuri kunnia. Lapsuudenunelmani käy nyt toteen. Siitä tulee täysin hullua!

Camavinga aloitti Ranskan viimeisessä kilpailullisessa ottelussa ennen MM-kisoja, jossa Les Bleus kärsi 2-0-tappion Tanskaa vastaan. La Ligassa ranskalainen on pelannut alkukauden aikana 13 ottelussa.

Camavingalla on totisesti suuret saappaat täytettävänään sinisten keskikentällä, kun Paul Pogba ja N’Golo Kante ovat molemmat sivussa loukkantumisten takia.

Realin huippulupaus on kuitenkin nuoresta iästään huolimatta tottunut kovaan paineeseen ja valtaviin ennakko-odotuksiin. Qatarin turnaus tarjoaa Camavingalle mahdollisuuden todistaa, että hän on avauskokoonpanopaikan arvoinen myös seurajoukkueessaan.

Lähde: Goal.com

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022