Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Brasilian MM-valinnoille rajua arvostelua: “Tämä on häpeällistä”

Gabriel Martinelli Arsenal
AOP

Brasilia nimesi aiemmin tähtiloistoa täynnä olevan ryhmänsä Qatarin MM-kisoihin. Jotkin päävalmentaja Titen tekemät pelaajavalinnat ovat kuitenkin herättäneet runsaasti närää Etelä-Amerikan jalkapallomahdissa.

Entinen Brasilian maajoukkueen pelaaja, nykyinen asiantuntija Neto kummastelee Titen valintoja Canarinhon MM-ryhmään. Mies nostaa tikunnokkaan etenkin Arsenalin Gabriel Martinellin. Neton mukaan pelaaja on täysin tuntematon suurimmalle osalle brasilialaisista.

– Tämä on häpeä, vitsi! Minua hävettää! Eikä Dani Alvesin valinnan takia. Mikä on Martinellin tarina? 33 maalia ammattilaistasolla. Tämä on häpeällistä ja osoittaa täydellistä kunnioituksen puutetta jalkapalloa kohtaan. Valinnat osoittavat, ettei Tite ansaitse asemaansa päävalmentajana.

– Martinellin valinta ja Gabigolin (Gabriel Barbosa) jättäminen ulkopuolelle on kunnioituksen puutetta. Martinelli tekee viisi maalia kauden aikana, eikä kukaan tunnista häntä, jos hän kävelee ympäri ostoskeskusta.

– Gabigol teki kauden aikana 29 maalia ja ratkaisi Copa Libertadoresin Flamengolle. Mitä Martinelli on saavuttanut Euroopassa? Arsenal ei ole edes Mestarien liigassa. Tämä on katastrofi!

Martinellilla on toistaiseksi kasassa kolme A-maaottelua Brasilian paidassa, joissa ei ole syntynyt maaleja. Mies on kuitenkin aloittanut kautensa vahvasti Gunnersin paidassa iskemällä viisi maalia ja kaksi syöttöpistettä. Yhteispeli Gabriel Jesusin kanssa varmasti vaikutti osaltaan hänen valintaansa.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022