Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Julian Alvarez hehkuttaa maansa suurinta tähteä: “Hän on upea ihminen ja mahtava kapteeni”

Lionel Messi
AOP

Manchester Cityyn Erling Haalandin varamieheksi hankittu Julian Alvarez on mukana Argentiinan MM-ryhmässä. 22-vuotias pelimies kertoo ihailevansa etenkin yhden maajoukkuetoverinsa pelillisiä ominaisuuksia.

River Platesta tammikuussa Manchester Cityyn siirtynyt Julian Alvarez on jäänyt uudessa seurassaan pienelle vastuulle. Tämä selittyy osin luonnollisesti sillä, että mies sattuu pelaamaan samalla pelipaikalla kesällä saapuneen Erling Haalandin kanssa.

Argentiinassa Alvarezin taitoja kuitenkin arvostetaan paljon hänen pelattuaan aiemmin yhdessä maan suurimmista seuroista.

Hyökkääjä on ehtinyt tähän mennessä pelata 12 ottelua La Albicelesten paidassa ja on mukana myös sunnuntaina alkavassa Qatarin MM-turnauksessa.

Alvarez on ehtinyt tutustua maan suurimpaan tähteen, Lionel Messiin, ja hehkuttaa tämän kykyjä maasta taivaisiin.

– Minulle Messi on aina muiden yläpuolella. Silloinkin, kun hän ei ole parhaimmillaan. Hän on ainutlaatuinen pelaaja. On suuri etuoikeus saada pelata hänen kanssaan samassa joukkueessa. Yhdessä me yritämme tuoda iloa koko Argentiinan kansalle.

– Hän osoitti mahtavaa johtajuutta Copa American aikana ja kannusti muita uskomattomalla tavalla. Messi on upea ihminen ja mahtava kapteeni.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022