Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Ennakko: Brasilia G-lohkossa kuskin paikalla: Ovatko Serbian jyrät kuntoutuneet?

Brasilian maajoukkue juhlii maalia
AOP

MM-kisojen G-lohko on etukäteen ajateltuna Brasilian heiniä, mutta Serbia ja Sveitsi tarjoavat kovan haasteen keltapaidoille. Kamerun pyrkii sekoittamaan soppaa omalta osaltaan, eikä joukkuetta voi pitää täysin heittopussina.

Viisinkertainen maailmanmestari Brasilia lähtee Qatarin kisoihin valtavat menestyspaineet niskassaan. Canarinhon edellisestä MM-kullasta on vierähtänyt jo 20 vuotta. Alkava turnaus jää suurella todennäköisyydellä maan suurimman tähden, Neymarin viimeiseksi.

Titen joukkue elää energisen hyökkäyspelinsä ansiosta ja ryhmästä löytyy toinen toistaan suurempia supertähtiä. Ennakkoon ajateltuna alkulohkon pitäisi olla Brasilialle pelkkä suupala.

Lohkon toisesta sijasta tullaan käymään kova taistelu oletettavasti Serbian ja Sveitsin välillä.

Serbialla on ollut ennen turnausta loukkantumishuolia, kun joukkueen nimekkäimmät pelaajat Alexandar Mitrovic ja Dusan Vlahovic ovat molemmat kärsineet vammoista. Kaksikon pitäisi olla pelikunnossa avausottelussa Brasiliaa vastaan, mutta täysin varmaa tietoa ei vielä ole.

Sveitsi pelasi vahvat MM-karsinnat ja voitti lohkonsa jättämällä Italian taakseen. Murat Yakinin suojatit eivät hävinneet yhtäkään ottelua ja päästivät kaksi maalia karsintojen aikana.

Ryhmästä löytyy kovia pelimiehiä, kuten Xherdan Shaqiri, Manuel Akanji ja Granit Xhaka ja kokonaispaketti on muutenkin melko hyvin kasassa. Sveitsi taistelee tosissaan toisen jatkajan paikasta.

Kamerun on ennakkoon ajateltuna tämän lohkon heikoin joukkue. Maa voitti oman lohkonsa Arfikan karsinnoissa ja lunasti kisapaikan jatkopelien kautta. Eric Choupo-Moting on iloisesta hyökkäyspelistään tunnetun Kamerunin nimekkäin pelaaja. Joukkueen matka on kuitenkin todennäköisesti päättymässä alkulohkoon kovasta arpaonnesta johtuen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022