Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Tässäkö Espanjan kaikkien aikojen paras pelaaja? – “Laittaisin hänet pelaamaan Alvaro Moratan rinnalle”

Luis Enrique
AOP

Espanjan päävalmentaja Luis Enrique kehuu La Rojan entistä tähteä David Villaa kaikkien aikojen suurimmaksi espanjalaiseksi maajoukkuepelaajaksi.

Luis Enrique oli kutsuttu mukaan osaksi livetapahtumaa, jossa Espanjan fanit saivat esittää miehelle kysymyksiä. Enrique oli hyvällä tuulella fanien kanssa käydyssä verkkokeskustelussa, jossa hän vastasi kysymyksiin Espanjan valmistautumisesta Qatarin arvokisoihin.

52-vuotias valmentajavelho tuumi, ettei hänen joukkueensa kuulu turnauksen suoranaisiin suosikkeihin, mutta totesi, ettei heillä ole syytä pelätä ketään kilpailussa. Mies kertoi myös suovansa mestaruuden Argentiinalle ja Lionel Messille, jos Espanja ei pärjää toivotulla tavalla Qatarissa.

Yksi tapahtuman kiinnostavimmista kysymyksistä oli se, että ketä pelaajaa Enrique pitää henkilökohtaisesti Espanjan kaikkien aikojen parhaana.

– Kuka on historian paras espanjalainen pelaaja? Meillä on ollut useita erittäin hyviä yksilöitä, mutta valitsisin Villan (David), koska hän on maajoukkueen historian paras maalintekijä. Heitä on kuitenkin monia. Kubala (Laszlo), Raúl, Butragueño (Emilio), Iniesta (Andres), Quini ja niin edelleen.

– Jos saisin valita jonkun entisistä pelaajista mukaan nykyiseen joukkueeseen, valitsisin Villan. Laittain hänet pelaamaan Alvaro Moratan rinnalle.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022