Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Qatarin MM-kisat potkaistiin käyntiin: Ecuador ei jättänyt isännille mitään palaa

Qatarin jalkapallon miesten MM-kisat 2022
AOP

Qatarin MM-kisat alkoivat sunnuntaina isäntämaan ja Ecuadorin kohtaamisella. Ottelun paremmasta joukkueesta ei jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä eteläamerikkalaisten oltua edellä jokaisella osa-alueella.

Pitkään odotetut Qatarin MM-kisat pyörähtivät sunnuntaina käyntiin näyttävien alkuseremonioiden jälkeen. A-lohkon ensimmäisessä kamppailussa toisistaan mittaa ottivat isäntämaa Qatar ja Ecuador.

Ottelun alku sujui suunnilleen käsikirjoituksen mukaan Ecuadorin ollessa selvästi parempi joukkue. Fenerbachen hyökkääjä, Enner Valencia, vei maansa johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta, mutta pitkään kestäneiden VAR-tarkisteluiden jälkeen osuma hylättiin paitsiona.

Vartin kohdalla sama mies karkasi läpiajoon ja Qatarin maalivahti, Saad Alsheeb, kaatoi hänet rangaistuspotkun arvoisesti. Valencia viimeisteli turnauksen avausmaalin sijoittamalla pallon varmasti oikeaan alanurkkaan.

Paine isäntien päädyssä kasvoi tämän jälkeen entisestään ja kentällä tuntui olevan vain yksi joukkue.

Puolentunnin jälkeen Valencia niittasi toisen osumansa komealla puskulla ja ottelu oli viimeistään tässä vaiheessa  taputeltu.

Toisella jaksolla pelin tempo laski selkeästi Ecuadorin passivoitumisen myötä. Qatar ei kuitenkaan pystynyt käyttämään tiloja hyödykseen ja sen hyökkäyspelaaminen oli todella aneemista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Ensimmäinen peli on pelattu ja asetelma näiden kahden joukkueen välillä on selkeä. Ecuador taistelee jatkopaikasta ja Qatarille pistekin olisi saavutus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022