Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Lionel Messi täysin maansa myyneenä: “Emme halunneet aloittaa näin”

Lionel Messi
AOP

Argentiinan pitkä tappioton putki tuli tänään päätökseensä, kun Saudi-Arabia oli vahvempi lukemin 2-1. La Albicelesten ainokaisesta vastannut Lionel Messi ei etsinyt tekosyitä pelin jälkeen.

Järkyttynyt Lionel Messi myönsi, ettei Argentiinalla voi olla mitään tekosyitä, kun avausottelusta tuloksena oli 2-1 tappio Saudi-Arabia vastaan.

Messi avasi maalihanat rangaistuspotkusta ensimmäisellä puoliajalla, jonka aikana Argentiinalta hylättiin kolme maalia. Saudi-Arabia kuitenkin käänsi tilanteen tauon jälkeen ja järjesti yhden MM-kisahistorian isoimmista yllätyksistä.

Pelin jälkeen Messi ei voinut peitellä pettymystään.

– Olemme järkyttyneitä. Tämä on valtava isku. Emme halunneet aloittaa näin. Halusimme voittaa saadaksemme mielenrauhan. Ei ole kuitenkaan mitään tekosyitä. Nyt meidän on aika olla yhtenäisempiä kuin koskaan.

– Vaikka tämä oli tuskallinen tappio, meidän on edelleen luotettava itseemme. Keskitymme seuraavaksi Meksiko-otteluun ja yritämme napata siitä kolme pistettä.

– Sorruimme tässä pelissä hätäilyyn. Loimme useita tilanteita, mutta olimme kuitenkin liian huolimattomia, sillä meiltä hylättiin kolme maalia. Tiesimme, että he pelaavat korkealla linjalla, mutta hävisimme tänään keskikentän kamppailut.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022