Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Costa Rica yllätti avausottelussaan loistaneen Japanin

Qatarin jalkapallon miesten MM-kisat 2022
AOP

Upeasti MM-kisat aloittanut Japani kärsi yllätystappion Costa Ricalle. Ottelun ainoasta maalista vastasi viimeisellä kymmenminuuttisella osunut Keysher Fuller.

Japani teki yhden MM-historian kovimmista tempuista kaatamalla edellisellä kierroksella Saksan lukemin 2-1. Joukkue lähtikin suhteellisen suurena ennakkosuosikkina Costa Ricaa vastaan ja ottelu pyörähti käyntiin sinipaitojen hallinnalla.

Japani rakenteli hyviä hyökkäyksiä toisensa perään, mutta ensimmäisellä puoliajalla ei syntynyt kaikkein parhaimpia maalintekotilanteita. Costa Rica oli suhteellisen vaisu, eikä pystynyt aiheuttamaan uhkaa Japanin puolustukselle.

Toinen jakso noudatti pitkälti samaa kaavaa Japanin hallitessa kenttätapahtumia. Hidemasa Morita vastasi joukkueensa parhaimmasta tekopaikasta laukoi voimalla rangaistusalueen rajalta, mutta Costa Rican maalia vartoinut Keylor Navas torjui komeasti.

Kun Japani ei käyttänyt omia tilaisuuksiaan Costa Rica iski. Japanin puolustus ei onnistunut purkamaan palloa väljemmille vesille ja Keysher Fuller latasi pelivälineen komeasti takanurkkaan. Peliä oli pelattu tässä vaiheessa 81. minuuttia.

Lisämaaleja ei nähty, joten avausottelunsa 7-0 Espanjalle hävinnyt Costa Rica avasi pistetilinsä. Japanille kova pettymys maan menettäessä mahdollisuutensa nousta kuuteen pisteeseen ja lohkon ykköspaikalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022