Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Iranin toiminnalle Wales-pelin aikana kovaa kritiikkiä: “Tämä menee ehdottomasti aivan liian pitkälle”

Carlos Queiroz
AOP

Iran otti perjantaina upean 2-0 voiton Walesista. Pelin jälkeen soraääniä on kuitenkin kuulunut. Jalkapallolegenda ja nykyinen asiantuntija Jürgen Klinsmann arvosteli kovaan ääneen Carlos Queirozin miehistön toimintaa pelin aikana. Portugalilainen vastaa nyt Klinsmannin kommentteihin.

Iranin pelaajien toiminta Wales-ottelussa ei miellyttänyt jalkapalloasiantuntija Jürgen Klinsmannia, jonka mukaan joukkue pyrki jatkuvasti vaikuttamaan erotuomarin toimintaan. Klinsmann käytti suhteellisen voimakasta kieltä tehdessään mielipiteensä selväksi.

– Nähdynkaltainen toiminta on osa heidän kulttuuriaan ja se se toimi täydellisesti, koska he pystyivät vaikuttamaan erotuomarin päätöksiin. Koko heidän vaihtopenkkinsä nousi jatkuvasti ylös ja painosti linjamiestä sekä neljättä erotuomaria.

– Iranin pelaajat olivat valittamassa jokaisessa tilanteessa. Tämä kuuluu heidän kulttuuriinsa ja he pyrkivät häiritsemään vastustajan keskittymistä.

Iranin päävalmentaja, Carlos Queiroz, julkaisi nyt vastineensa Klinsmannin kommenteille.

– Nuo kommentit Iranin kulttuuria tai pelaajiamme kohtaan eivät ole hyväksyttäviä. Tuollaisen sanominen on häpeäksi jalkapallolle ja erittäin loukkaavaa koko Iranin kansaa sekä kaikkia maajoukkueen edustajia kohtaan.

– Ymmärrän, että jalkapalloilullisia saavutuksiamme vähätellään, mutta tämä menee ehdottomasti aivan liian pitkälle.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022