Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Englannin puolustaja lähti kotiin kesken kisojen: “Pyydämme, että pelaajan yksityisyyttä kunnioitetaan”

Ben White
AOP

Englanti on aloittanut MM-kisat mallikkaasti ja selvitti tiensä lohkovoittajana jatkoon. Joukkueen puolustaja Ben White ei ole toistaiseksi saanut peliaikaa ja viimeisten tietojen mukaan mies on palannut kotimaahansa henkilökohtaisista syistä johtuen.

Arsenalin ja Englannin maajoukkuepuolustaja, Ben White, on palannut kotiin Englannin harjoituskeskuksesta Qatarista henkilökohtaisten syiden vuoksi. Gunnersin tähti ei ole ei ole saanut peliaikaa Gareth Southgaten miehistössä MM-kisoissa. White joutui jäämän tiistaisesta ottelusta Walesia vastaan sivuun sairastumisen vuoksi.

Keskiviikkoiltana Englannin jalkapalloliitto FA kuitenkin vahvisti, että puolustaja on poistunut Kolmen Leijonan ryhmästä, eikä todennäköisesti palaa Lähi-itään lopputurnauksen ajaksi.

Liiton tiedotteessa kerrottiin asiasta seuraavasti:

– Ben White on poistunut Englannin harjoituskeskuksesta Al Wakrahissa ja palannut kotiin henkilökohtaisista syistä. Arsenalin puolustajan ei uskota palaavan joukkueen vahvuuteen turnauksen aikana. Pyydämme, että pelaajan yksityisyyttä kunnioitetaan tässä tilanteessa.

Pian tämän jälkeen myös Arsenal julkaisi verkkosivuillaan lyhyen tiedotteen, joka oli kohdistettu suoraan Whitelle.

– Olemme kaikki tukenasi, Ben.

Tällä kaudella nähdyt hyvät otteet seurajoukkueessa poikivat Whitelle valinnan MM-kisaryhmään. Toistaiseksi miehellä on vyöllään neljä A-maaottelua.

Lähde: Football.London

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022