Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Declan Ricelta itsevarmaa puhetta: “Miksi meitä ei tulisi pelätä?”

Declan Rice
AOP

Englanti varmisti lohkoykkösenä paikkansa kuudentoista parhaan joukossa. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Afrikan mestari, Senegal. Kolmen Leijonan keskikenttäpelaaja, Declan Rice, on ennen ottelua luottavaisin mielin ja varoittaa vastustajaa joukkueensa vahvuudesta.

Declan Rice uskoo, että Englannin “maailmanluokan” joukkue ansaitsee tulla pelätyksi MM-kisoissa.

Gareth Southgaten joukkue kohtaa sunnuntai-iltana Senegalin, joka selviytyi jatkoon B-lohkon voittajana.

Maaliton tasapeli Yhdysvaltoja vastaan toi Englannille kritiikkiä joiltakin tahoilta, mutta Kolmen Leijonan hyökkäysvoima kävi selväksi voitoissa Irania ja Walesia vastaan.

Marcus Rashfordin Wales-ottelussa upottama vapari oli hänen turnauksen kolmas maalinsa, kun taas Bukayo Sakalla on kaksi maalia. Phil Foden ja Raheem Sterling ovat molemmat osuneet kertaalleen.

Kapteeni Harry Kane ei ole vielä päässyt maalintekoon, mutta hän on antanut kolme syöttöpistettä, joten Southgaten laaja hyökkäysmateriaali saattaa osoittautua ratkaisevaksi.

– Mielestäni meillä on maailmanluokan joukkue, Rice kertoo.

– On helpottavaa tietää, että vaihtopenkillä istuvat pelaajatkin pystyvät tarvittaessa kääntämään ottelun hyväksemme. Meillä riittää huippupelaajia jokaiselle pelipaikalle, joka on uskomaton voimavara.

– Miksi meitä ei tulisi pelätä? Uskon, että muut maat katsovat ryhmäämme ja ihailevat laatuamme.

Lähde: The Independent

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022