Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Brasilialle lohkovoitto ja yllätystappio – Titen ryhmälle lisää loukkaantumishuolia

Kamerun - Brasilia
AOP

Ghana ja Brasilia iskivät yhteen G-lohkon viimeisellä kierroksella. Jatkopaikan jo aiemmin kahden voittonsa myötä varmistanut Canarinho oli ottelussa selkeästi hallitsevampi osapuoli, mutta joutui silti pettymään Kamerunin otettua 1-0 yllätysvoiton.

Brasilia aloitti pelin Ghanaa vastaan täydellä höyryllä ja lukuisat kokoonpanomuutokset eivät näyttäneet juurikaan muuttaneen Titen ryhmän pelisuunnitelmaa. Brassit tekivät heti selväksi, että varmistuneesta jatkopaikasta huolimatta voitto oli ainoa tavoite.

Aktiivisella pelipäällä olleet Antony ja Gabriel Martinelli olivat läpi avausnelivitosen vaarallisia. Martinellilla oli ehkä avauspuolikkaan paras tekopaikka, kun hän pääsi puskemaan vapaasti maalin edestä. Kamerunin maalivahti Devis Epassy torjui kuitenkin komeasti.

Afrikkalaisten hyökkäyspeli oli lähes olematonta, mutta kuin tyhjästä Bryan Mbeumolle siunaantui tunannen taalan paikka aivan jakson loppuhetkillä. Mies nousi korkeimmalle pääpallotilanteessa ja vain Brasilian maalia vartioineen Edersonin ilmiömäinen reaktiotorjunta piti numerot maalittomina.

Jälkimmäisellä nelivitosella sama kaava jatkui Brasilian dominoidessa kenttätapahtumia. Kamerunin maali tuntui kuitenkin olevan noiduttu ja Epassy esitti muutamia uskomattomia pelastuksia.

Kamerun vastasi lopulta ottelun ainoasta maalista, kun Vincent Aboubakar oli jäänyt merkkaamatta ja pääsi puskemaan pallon verkkoon. Tämän jälkeen brassit puskivat entistä hanakammin päälle, mutta ruuti oli märkää.

Brasilia siis lohkovoittoon tappiosta huolimatta. Titen ryhmä sai jobinpostia Alex Tellesin loukkaantumisen muodossa. Tämän jälkeen viisinkertaisella maailmanmestarilla on vahvuudessaan vain kaksi pelikuntoista laitapuolustajaa. Kamerunille katkeransuloinen voitto, sillä joukkuetta odottaa kotimatka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022