Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Ghana ja Uruguay joutuivat pettymään – Luis Suarez poistui kentältä kyynelehtien

Uruguay
AOP

Ghana ja Uruguay kohtasivat perjantaina isojen panosten ottelussa. Kummankin joukkueen jatkohaaveet olivat vielä ennen peliä hengissä, mutta lopulta molemmat jäivät rannalle kuudentoista parhaan joukosta.

Vuoden 2010 MM-kilpailujen pudotuspeliottelu Ghanan ja Uruguayn välillä on jäänyt monen jalkapallofanin mieleen. Tuolloin nähtiin valtavasti dramatiikkaa sekä kiistanalaisia tuomioita, ja ottelun jälkeen eteläamerikkalaisten juhlat olivat valmiit alkamaan.

Tälläkin kertaa panokset olivat kovat. Molemmat joukkueet olivat peliin lähdettäessä pakkovoiton edessä ja kummankin maan teoreettinen jatkopaikka oli kiinni siitä, ettei Etelä-Korea kaataisi Portugalia.

Ghana aloitti ottelun vauhdikkaasti ja pääsi yrittämään maalintekoa reilun parinkymmenen peliminuutin jälkeen, kun Uruguayn maalivahti, Sergio Rochet, kaatoi Mohammed Kudusin sääntöjen vastaisesti. Rochet kuitenkin paikkasi virheensä torjumalla Andre Ayewin pilkun.

Uruguay avasi maalihanat 26. peliminuutilla, kun Giorgian Arrascaeta puski irtopallon verkon perukoille. Sama mies oli asialla hetkeä myöhemmin, kun Luis Suarez chippasi kauniisti Flamengon pelaajalle, joka tykitti sydämensä kyllyydestä pelin toisen osumansa.

Kahden maalin johto tarkoitti sitä, että Uruguay oli kiinni lohkon toisen jatkajan paikassa. Samaan aikaan pelattu lohkon toinen ottelu kuitenkin muutti tilanteen. Etelä-Korea teki voittomaalin Portugalia vastaan lisäajalla sysäten Uruguayn jälleen lohkokolmoseksi.

Tämä näkyi varsinkin todennäköisesti viimeistä kertaa mukana olleen Suarezin kasvoilla, joka poistui kentältä kyynelehtien.

Näin ollen Portugali ja Etelä-Korea jatkavat pudotuspeleihin. Uruguayta ja Ghanaa odottaa kotiinpaluu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022