Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Brasilia kohtaa Etelä-Korean: Neymar jälleen pelikunnossa?

Neymar Jr
AOP

Lukuisista loukkaantumisista MM-turnauksen aikana kärsinyt Brasilia sai hyviä uutisia, kun maan suurimman tähden, Neymarin, pitäisi olla pelikunnossa seuraavassa ottelussa Etelä-Koreaa vastaan.

Brasilia aloitti MM-kisaurakkansa vahvasti ottamalla vakuuttavan 2-0 voiton Serbiasta. Tämän jälkeen Sveitsi pystyi laittamaan Canarinhon todella ahtaalle, mutta lopulta Casemiron maali toi Brasilialle 1-0 voiton.

Titen valmentama joukkue lähti vahvasti varamiehisenä lohkovaiheen viimeiseen otteluunsa Kamerunia vastaan ja selkeästä hallinnasta huolimatta tuloksena oli 1-0 tappio. Vaikka jatkopaikka oli jo tätä ennen varmistunut, oli häviö suuri pettymys jalkapallohullussa maassa.

Joukkue valmistautuu tällä hetkellä tulevaan neljännesvälieräotteluun Etelä-Koreaa vastaan ja joukkueen sairastuvalta on kantautunut hyviä uutisia.

Avauspelissä Serbiaa vastaan loukkaantuneet Danilo ja Neymar ovat viimeisten tietojen mukana huomisessa ottelussa. Canarinhon peli yski pahemman kerran Kamerunia vastaan, joten varsinkin Neymarin palaaminen on loistava uutinen Titen ryhmälle.

Päävalmentaja kommentoi suurimman tähtensä tilannetta sunnuntaina:

– Hän harjoittelee tänään kanssamme normaalisti ja jos kaikki on kunnossa hän on mukana huomenna. Viime kädessä on hänen pelaamisensa on kuitenkin lääkintäryhmän päätös.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022