Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

FC Barcelonan supertähden maajoukkueura jatkumassa putoamisesta huolimatta: “Minua ei pelota ajatus seuraavista MM-kisoista”

FC Barcelonan Robert Lewandowski
AOP

Puolalle ei lopulta jäänyt kovasta taistelustaan Ranskaa vastaan mitään käteen, kun hallitseva maailmanmestari otti selkeän 3-1 voiton. Puolan ainokaisesta vastannut Robert Lewandowski, 34, ei sulje pois mahdollisuutta pelata vielä neljän vuoden kuluttua seuraavissa MM-kilpailuissa.

Puolan matka katkesi sunnuntaina neljännesvälierissä, kun Ranska osoittautui liian kovaksi palaksi. Czeslaw Michniewichzin miehistön ei kuitenkaan tarvitse hävetä esityksiään Qatarin MM-turnauksessa.

Alkulohkon kakkospaikka oli hyvä suoritus ja ensimmäinen kerta sitten vuoden 1986, kun joukkue etenee MM-kisoissa jatkopeleihin.

Myös Ranska oli ajoittain vaikeuksissa Puolan aktiivisen prässipelaamisen kanssa, mutta otti lopulta kuitenkin ansaitun voiton.

Kaksi maalia turnauksessa Puolalle tehnyt Robert Lewandowski alkaa jo ikänsä puolesta lähestyä nestoriosastoa, mutta miehen omien sanojen mukaan tämä ei jäänyt välttämättä hänen viimeiseksi MM-turnauksekseen.

– Olen hyvässä kunnossa fyysisesti, joten minua ei pelota ajatus seuraavista MM-kisoista, FC Barcelonan hyökkääjä toteaa.

– Mahdolliseen osallistumiseen luonnollisesti vaikuttaa kuitenkin moni muukin asia, kuten intohimo ja onnellisuus. Kokonaisuus tulee ratkaisemaan asian.

Puolalla on edessään seuraava kilpailullinen ottelu marraskuussa, kun joukkue kohtaa maaliskuun EM-karsintaottelussa Tšekin. Lewandowski on todennäköisesti ainakin tuolloin vielä mukana.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022