Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Järkyttäviä uutisia: Jo toinen Englannin pelaaja palannut kotimaahansa kesken MM-kisojen

Harry Kane ja Raheem Sterling
AOP

Englannin tähtipelaaja, Raheem Sterling, on jättänyt joukkueen ja palannut kotimaahansa kotiinsa kohdistuneen murron seurauksena. Sterling on jo toinen Kolmen Leijonan pelaaja, joka poistuu ryhmän vahvuudesta kesken kisojen, Ben Whiten tehtyä aiemmin samoin henkilökohtaisten syiden takia.

Englannin hyökkääjä, Raheem Sterling, sai järkyttäviä uutisia, kun tieto hänen kotiinsa kohdistuneesta murrosta tuli julki. Huolestuttavinta tilanteessa on se, että lähteiden mukaan miehen perhe oli tapahtuma-aikaan kotona.

Sterlingin kerrotaan pakanneen laukkunsa välittömästi ja suunnanneen takaisin kohti kotimaataan. Englannin ryhmässä pidetään ovi kuitenkin vielä avoinna Sterlingin mahdollista paluuta varten.

Kolmen Leijonan päävalmentaja, Gareth Southgate, kommentoi tilannetta seuraavasti:

– Kuten Englannin jalkapalloliitto tiedotti, Raheem on matkalla takaisin kotiin perheensä luokse. Meidän täytyy antaa hänelle aikaa olla perheensä tukena. Se on kaikkein tärkein asia tällä hetkellä, joten meidän on annettava hänelle tilaa.

– Olen keskustellut paljon hänen kanssaan, mutta kuten kaikki tiedämme tälläisia tilanteita ei voi ennakoida. Tietenkään tämä ei ole ideaalitilanne joukkueemme kannalta, mutta on olemassa hetkiä, jolloin yksilön etu menee ryhmän edun edelle.

Lähde: Football365

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022