Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Entisten Barca-joukkuetovereiden ystävyys katkolla ennen Hollannin ja Argentiinan välistä kamppailua: “En ole ollut häneen yhteydessä”

Frenkie de Jong Hollannin paidassa.
AOP

Hollanti ja Argentiina kohtaavat tulevassa puolivälierätrillerissä. Oranjen keskikenttäpelaaja, Frenkie de Jong odottaa vesi kielellä Argentiinan supertähden, Lionel Messin, kohtaamista.

Hollannin keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong myöntää, ettei hänellä ole aavistustakaan, miten hän voisi pysäyttää entisen Barcelonan joukkuetoverinsa Lionel Messin. Hollanti ja Argentiina kohtaavat perjantaina Qatarin MM-kisojen puolivälieräottelussa.

Toimittajat kysyivät de Jongilta, onko hänellä mitään suunnitelmaa seitsenkertaisen Ballon d’Or -voittajan varalle, joka on tähän mennessä ollut yksi Qatarin turnauksen vakuuttavimmista pelaajista.

– No, ei oikeastaan. Tunnen hänet, mutta en tiedä, miten pysäyttää hänet, de Jong paljasti.

– Hän on pelannut huipulla 15 vuoden ajan, eikä ole olemassa yhtään keinoa pysäyttää häntä. Meidän on vain puolustettava joukkueena mahdollisimman hyvin.

De Jong, joka pelaa hienoa turnausta Oranjen keskikentän ytimessä, pelasi Messin rinnalla kaksi kautta Barcassa, joiden aikana joukkue voitti Copa del Reyn. De Jongin mukaan kaksikon välinen ystävyys on kuitenkin toistaiseksi asetettu sivuun.

– En ole ollut häneen yhteydessä turnauksen aikana, enkä aiokaan olla. Me näemme toisemme perjantaina.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022