Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Viimeiset parit uunista ulos! – Saadaanko MM-kisoihin unelma puolivälierä?

Cristiano Ronaldo Portugalin paidassa.
AOP

Tiistaina on vuorossa jalkapallon MM-kisojen viimeinen neljännesfinaalipäivä. Luvassa on kaksi todella mielenkiintoista ottelua, kun Etelä-Euroopan suurmaat kohtaavat tiukat haastajat. Mikäli kaksi jalkapallon suurmaata selvittävät tiensä jatkoon, niin he kohtaavat unelma puolivälierässä toisensa.

Qatarissa pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa on edetty siihen pisteeseen, että turnauksessa on enää kymmenen joukkuetta jäljellä. Kolme puolivälieräparia on jo selvillä, mutta neljäs on vielä epäselvä. Tiistaina pelattavien ottelujen voittajat kohtaavat toisensa puolivälierässä, joka on ohjelmassa lauantaina. Tähän mennessä puolivälieriin ovat selvittäneet tiensä Ranska, Englanti, Hollanti, Argentiina, Brasilia ja Kroatia.

Tiistaina on luvassa kaksi isoa ottelua, kun kello 17.00 Marokko kohtaa Espanjan. 21.00 alkavassa ottelussa Portugali saa haasteen Sveitsiltä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Espanja pääsee todella kovaan testiin, sillä Marokko ei ole turnauksessa hävinnyt vielä peliäkään. Alkulohkossa Marokko pelasi 0-0 -tasapelin Kroatiaa vastaan ja voitti Kanadan sekä Belgian. Alkulohkovaiheessa joukkue päästi vain yhden maalin. Espanja aloitti turnauksen 7-0 -murskavoitolla Costa Ricasta, mutta tämän jälkeen on tehnyt vain kaksi maalia. Luis Enriquen valmentama joukkue pelasi Saksaa vastaan 1-1 -tasapelin ja menetti johtonsa Japania vastaan häviten 2-1 -lukemin. Lopulta Espanja selvisi maalieron turvin alkulohkon kakkosena jatkoon ennen Saksaa.

Päivän myöhemmässä ottelussa Cristiano Ronaldon tähdittämä Portugali kohtaa Sveitsin. Portugali aloitti turnauksen kahdella voitolla, mutta hävisi merkityksettömän pelin Etelä-Korealle, joka koki Brasilian vahvemmakseen maanantain ottelussa. Sveitsi voitti omassa alkulohkossaan Portugalin tavoin kaksi peliä ja taipui Brasilialle 1-0 -lukemin. Sveitsi kaatoi tietään Kamerunin 1-0 -lukemin ja Serbian alkulohkon päätöskamppailussa 3-2 -lukemin.

MM-kisojen puolivälierät pelataan perjantaina ja lauantaina. Perjantain otteluissa Kroatia pelaa Brasiliaa vastaan ja Hollanti saa vastaansa Argentiinan. Lauantaina Ranska kohtaa Englannin ja tiistain ottelujen voittajat kohtaavat toisensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022